Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

herbarium

Den 26:e juni öppnar vi upp vårt utekök, Herbarium för kvällsöppet. Onsdag –  söndag kl. 14 – 20 kan du avnjuta smårätter, utvalda drycker och svalkande trädgårdsdrinkar i vår trädgårdsbar. Vi möblerar glest och ser till att det finns plats att hålla avstånd. Välkomna – vi ser fram emot ljumma sommarkvällar!

Herbarium har öppet onsdag – söndag kl. 14 – 20 från 26 juni – 14 augusti. Vi har sittplatser både ute på gårdsplan och inne i stora växthuset om kvällen blir kylig.

Menyn består av lättare rätter som varierar utifrån vad trädgårdsmästarna kan skörda just den dagen i vår trädgård eller vad våra andra odlarvänner t.ex Skilleby Trädgård har på gång. Aktuell meny presenteras på instagram: @herbarium_rosendalstradgard

I baren serverar vi ett urval ekologiska viner, alkoholfri dryck och drinkar  – bland annat på Rosendals Trädgårdsgin som Stockholms Bränneri tagit fram med smaker av trädgården och till den en tonic från Sandberg Drinks Lab, även den med smak från trädgården.

Det går inte att boka bord, utan det är bara att dyka upp. Har du några frågor mejla oss på herbarium@rosendalstradgard.se