VÄXTHUSMIDDAG

En middag på Rosendals Trädgård är rustik och familjär i våra charmiga växthus. Menyn följer säsong  och på tallriken får grönsaken vara huvudaktör. Till detta så kan det serveras fisk, vilt eller lamm från beståndet av Kungens får som betar här på Djurgården.

Är det sommar så sitter ni i det som vi tycker är Stockholms vackraste trädgård, är det vinter så tänder vi brasan på gårdsplan och inne i kaminen tillsammans med massor av ljus.

Våra trädgårdsmästare och florister skapar en miljö som är njutningsfull och samtidigt för alla oss som vistas här – det gör också att miljön och dekorationer ser olika ut alltefter säsong.

Vi tar emot sällskap från 40 personer och uppåt i högsäsong (april-september) samt sällskap från 25 personser och uppåt i lågsäsong (oktober-mars). Under jul (december) gäller separat upplägg.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?
Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

 

Middag på Rosendals Trädgård
Fördrink i trädgården | Rosendals Trädgård

Fördrinken kan serveras under fruktträden eller på gårdsplan omgärdad av gröna häckar

– fram till midsommar följer ljudligt fågelkvitter med. Middagen intas sedan sittande i våra växthus. Vill du att middagen skall övergå i fest så kan vi ordna för dansgolv efter middagen.

Det går även att rigga för ett band som spelar, eller så kan vi ställa iordning en lounge för lite avslappnat häng med drinkar från baren. När så mörkret faller och det är dags för hemgång bjuds det ofta på vacker stjärnhimmel.

Låt gästerna få med en gåva från Rosendals Trädgård

Låt gästerna få med en gåva från Rosendals Trädgård hem. Vi kan hjälpa er att ta fram förslag t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

AKTIVITET UNDER MIDDAGEN/FESTEN

Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med förskolebarn och odling?

Boka våra trädgårdsmästare för tur ut i trädgården eller en presentation i växthuset.

Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se så berättar vi mer!

Pin It on Pinterest