AW & SOMMARMINGEL

Mingla runt i vår grönskande trädgård – för de lite större grupperna så erbjuder vi mingel med snacks, snittar eller smårätter och drycker på stationer placerade runt om i trädgården, bland äppelträd och på gårdsplaner eller inne i växthusen. 

För de lite mindre grupperna erbjuder vi AW under sommaren i vår trädgårdsfavorit ”Täppan”, en liten ombonad trädgård i den stora trädgården.

Menyn består diverse plock, det kan vara svenska ostar och chark, en kall gazpacho i glas, crudité eller något annat hämtat ur växtriket och såklart vedugnsbageriets goda bröd.

Som avslutning något sött från vårt vedugnsbageri. Till maten matchar vi med något gott i glasen.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?
Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

Afterwork & sommarmingel i Täppan | Rosendals Trädgård
Sommarmingel med ett glas rosé  |  Rosendals Trädgård

I VÅR TRÄDGÅRD

För trötta ben finns gott om sittplatser runt om i trädgården. Det finns även möjlighet för er att ställa upp en scen för underhållning, antingen inne i växthus eller ute på gårdsplan.
Under senare delen av sommaren när mörkret faller om kvällen, tänder vi lyktor som lyser upp utemiljön. Från augusti finns det även god chans att få med en vacker stjärnhimmel till sin kväll.

AKTIVITET I SAMBAND MED AW/SOMMARMINGEL

Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med förskolebarn och odling?

Boka våra trädgårdsmästare för tur ut i trädgården eller en presentation i växthuset.

Kontakta oss på pedagogik@rosendalstradgard.se så berättar vi mer!

Låt gästerna få med sig en gåva hem

Vi kan hjälpa er att ta fram förslag på gåvor från Rosendals Trädgård som t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

Pin It on Pinterest