meny 11.2-17.2  |  2025

meny 11.2-17.2 | 2025

Ribollita med bakad spetskål och vita bönor serveras med picklad pumpa, gremolata & krutonger Rödstrimma från Gårdsfisk serveras med inkokt fänkål, potatis, tomatbuljong och örter Rödbetssoppa...

läs mer
Lunchmeny 4.2-10.2  | 2025

Lunchmeny 4.2-10.2 | 2025

Rödbetsbullar på gråärta, potatispuré, rårörda lingon, pressgurka & gräddsås Köttbullar på fisk (Clarias), rårörda lingon, pressgurka & gräddsås Rödbetssoppa med pepparrotscrème & bovete...

läs mer
Lunchmeny 4.2-10.2  | 2025

LUNCHMENY 28.1 – 3.2 | 2025

Gotlandslinser, polenta, skogschampinjon, morot, gremolata, krispiga brödsmulor, parmesan & persilja Svensk hjortpannbiff, bakad morot, lingon, mathavre, rödvinssky & granskottsolja...

läs mer
MENY 21.1-27.1  |  2025

MENY 21.1-27.1 | 2025

Cocobönor, rostad pumpa & smörsås serveras med gremolata, mandel & bageriets ströbröd Bakad fläsksida, bräserade linser, dijonsenap, brödsmulor med vitlök & persilja Rödbetssoppa med...

läs mer
meny 11.2-17.2  |  2025

MENY 14.1 -20.1 | 2025

I januari presenterar en utökad meny med ett antal mindre rätter/ mellanrätter, två varmrätter och en soppa samt dessert. Välkomna! Croque monsieur, wrångebäcksost, kokt skinka, saltgurka &...

läs mer

Pin It on Pinterest