Lunchmeny 18.3-24.3  |  2025

Lunchmeny 18.3-24.3 | 2025

Svensk/japansk rice bowl med marinerat havreris, pickles, sesammajo, furikake, grillad svamp från slakthusområdet & ägg 65°C Rostat kycklinglår från Bosarp, havreris, dragonveloute och inkokt...

läs mer
Lunchmeny 11.3-17.3  | 2025

Lunchmeny 11.3-17.3 | 2025

Svenska ärtor, socca, rökt smörsås, vinägerpicklad lök, mejram & gröna skott från Liljeholmen Gårdsfisk "Kebab", tabbouleh på svenska gryn, grillad lök, vitlöksyoghurt, chilisås & mynta...

läs mer
Lunchmeny 4.3-10.3  |  2025

Lunchmeny 4.3-10.3 | 2025

Gotlandslinser uppsmakade med rökt smör. Tänk “Linsotto” Helstekt morot (sotad) äppeldijonnaise m. dragonvinäger & vitkålscrudité samt råhyvlat äpple. Toppad med pan grattato och örter Lammstek...

läs mer
Semmelbonanzan går mot sitt slut!

Semmelbonanzan går mot sitt slut!

Årets Semmelbonanza går mot sitt slut och snart, tisdag 4 mars, ska vinnaren koras – är det en utmanare eller är det eller bagarnas klassiker som står sig bäst?! Dessutom kommer vi att utse en...

läs mer
Lunchmeny 18.3-24.3  |  2025

Lunchmeny 25.2-3.3 | 2025

Rödbeta "Bourgignon", potatispuré, gråärta från Nordisk råvara, skogssvamp & persilja Lammstek med ras el hanout, rostad potatis, romesco, sotad löksallad, saltad citron & bladpersilja...

läs mer

Pin It on Pinterest