
Lunchmeny 18.3-24.3 | 2025
Svensk/japansk rice bowl med marinerat havreris, pickles, sesammajo, furikake, grillad svamp från slakthusområdet & ägg 65°C Rostat kycklinglår från Bosarp, havreris, dragonveloute och inkokt...

Lunchmeny 11.3-17.3 | 2025
Svenska ärtor, socca, rökt smörsås, vinägerpicklad lök, mejram & gröna skott från Liljeholmen Gårdsfisk "Kebab", tabbouleh på svenska gryn, grillad lök, vitlöksyoghurt, chilisås & mynta...

Lunchmeny 4.3-10.3 | 2025
Gotlandslinser uppsmakade med rökt smör. Tänk “Linsotto” Helstekt morot (sotad) äppeldijonnaise m. dragonvinäger & vitkålscrudité samt råhyvlat äpple. Toppad med pan grattato och örter Lammstek...

Semmelbonanzan går mot sitt slut!
Årets Semmelbonanza går mot sitt slut och snart, tisdag 4 mars, ska vinnaren koras – är det en utmanare eller är det eller bagarnas klassiker som står sig bäst?! Dessutom kommer vi att utse en...

Lunchmeny 25.2-3.3 | 2025
Rödbeta "Bourgignon", potatispuré, gråärta från Nordisk råvara, skogssvamp & persilja Lammstek med ras el hanout, rostad potatis, romesco, sotad löksallad, saltad citron & bladpersilja...