Boka middag & fest!

Fira födelsedag eller sommaravslutning i det gröna? Vi dukar upp för fest i våra vackra växthus med mat från vårt KRAV-certifierade kök och vedugnsbageri. Eller varför inte ett sommarmingel i fruktträdgården eller på vår nya gårdsplan?

Event & Fest

Vi kan hjälpa er att skapa minnesvärda event och festligheter i vår trädgård och våra växthus – som alltid med omsorg om såväl gäst som mat och miljö. 

Starta din dag på Rosendals Trädgård med ett frukostevent i växthuset eller ha en kreativ konferens i det gröna med dina kollegor. Vi kan arrangera ett inspirerande luncharrangemang under äppelträden i fruktträdgården eller en härlig fest en ljummen sommarkväll. 

Oavsett vilken form du väljer på event – hos oss får du ta del av en närodlad & KRAV-certifiterad matupplevelse utifrån säsong, i genuin och avslappnad trädgårdsmiljö.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

KONTAKT

Har du frågor om våra olika erbjudanden eller vill du boka ett event?

Mejla oss på:
event@rosendalstradgard.se

Julbord för alla sinnen

Årets jul blir mer stämningsfull än någonsin, med nya vinterbonade lokaler välkomnar vi er till en unik upplevelse för alla sinnen!

Endast en kort resa från city landar du i lugnet, långt från stadens hets och brus. Vårt julbord definierar smaken av en måltid från jord till bord till jord en magisk upplevelse där njutning och hållbarhet går hand i hand!

Jultid på Rosendals Trädgård

VÄXTHUSMIDDAG & FEST

LUNCHEVENT

KONFERENS

AW & SOMMARMINGEL

HERBARIUM

TRÄDGÅRDSBRÖLLOP

MINNESSTUND

AKTUELLT

ALLA HJÄRTANS MIDDAG  |  14 FEBRUARI

ALLA HJÄRTANS MIDDAG | 14 FEBRUARI

Till årets Alla Hjärtans Dag slår vi till med något utöver det vanliga - en middag i kärlekens tecken. Ta med din partner, kollegor, vänner eller bara kom för att fira kärleken till jorden!  ...

läs mer
Sticklingsbyte, naturvin & musikquiz

Sticklingsbyte, naturvin & musikquiz

Den 16 mars blir det sticklingsbyte & musikquiz på temat växter - dessutom har plantboden öppet till kl.20. I baren serverar vi naturvin, öl och kockarnas kimchimackor - så kvällen passar...

läs mer

Pin It on Pinterest