Boka middag & fest!

Har du något att fira? Nu under vårvintern så tänder vi brasan på gårdsplan och inne sprakar kaminen tillsammans med massor av ljus – allt för att sätta stämning på just ditt firande!

Event & Fest

Vi kan hjälpa er att skapa minnesvärda event och festligheter i vår trädgård och våra växthus – som alltid med omsorg om såväl gäst som mat och miljö. 

Starta din dag på Rosendals Trädgård med ett frukostevent i växthuset eller ha en kreativ konferens i det gröna med dina kollegor. Vi kan arrangera ett inspirerande luncharrangemang under äppelträden i fruktträdgården eller en härlig fest en ljummen sommarkväll. 

Oavsett vilken form du väljer på event – hos oss får du ta del av en närodlad & KRAV-certifiterad matupplevelse utifrån säsong, i genuin och avslappnad trädgårdsmiljö.

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

KONTAKT

Har du frågor om våra olika erbjudanden eller vill du boka ett event?

Mejla oss på:
event@rosendalstradgard.se

VÄXTHUSMIDDAG & FEST

LUNCHEVENT

KONFERENS

AW & SOMMARMINGEL

HERBARIUM

TRÄDGÅRDSBRÖLLOP

MINNESSTUND

AKTUELLT

ALLA HJÄRTANS MIDDAG  |  14 FEBRUARI

ALLA HJÄRTANS MIDDAG | 14 FEBRUARI

Till årets Alla Hjärtans Dag slår vi till med något utöver det vanliga - en middag i kärlekens tecken. Ta med din partner, kollegor, vänner eller bara kom för att fira kärleken till jorden!  ...

läs mer
Sticklingsbyte, naturvin & musikquiz

Sticklingsbyte, naturvin & musikquiz

Den 16 mars blir det sticklingsbyte & musikquiz på temat växter - dessutom har plantboden öppet till kl.20. I baren serverar vi naturvin, öl och kockarnas kimchimackor - så kvällen passar...

läs mer

Pin It on Pinterest