BRÖLLOP

Ett trädgårdsbröllop är rustikt, enkelt, och väldigt vackert – året om. Årstiden sätter sin prägel på ett bröllop; en skirt blommande fruktträdgård, lummig sommargrönska, skimrande röda höstfärger och regn mot växthustaket eller vinter med gnistrande snö och stjärnhimmel…  

Säg ”Ja” framför dina närmaste och käraste i vår Hemliga trädgård, ett rum format av höga, gröna avenbokshäckar.

BOKNING

Kontakta oss via mejl för bokning & frågor:
event@rosendalstradgard.se

Bröllop på Rosendals Trädgård

TRÄDGÅRDSVIGSEL

Under höst och vår,  eller när väderleken kräver ett inomhus sker vigsel i våra ombonade växthus. En verkligt avslappnad och unik miljö för en minnesvärd dag.

Efter vigsel och brudskål går ni vidare till dukade bord i växthuset där kockarna från Rosendals Trädgård lagat en festlig måltid utifrån de allra bästa biodynamiska och ekologiska råvarorna i säsong. Det går även såklart att enbart förlägga bröllopsmiddagen hos oss.

Vill ni sedan dansa in natten i växthuset kan vi ordna för dansgolv. Det går även att rigga för ett band som spelar, eller så kan vi ställa iordning en lounge för lite avslappnat häng med drinkar från baren.

Bröllop på Rosendals Trädgård
Bröllopsmeny på Rosendals Trädgård

BRÖLLOPSMIDDAG – MENY EFTER SÄSONG

Middagen dukas upp i ett av våra växthus. Vårt kök är KRAV-certifierat på bronsnivå. 

Våra kockar arbetar utifrån säsong med biodynamiska och ekologiska råvaror, från egen odling samt från småskaliga producenter.

För oss är grönsaken i huvudfokus och vi ser kött, fisk och fågel som ett komplement. Vi tar tillvara på trädgårdens skörd – syltar, lägger in och syrar för att kunna servera till fest.

Vi arbetar inte med fasta menyer då vi vill välja det bästa våra trädgårdsmästare, våra vänodlare och producenter skördar just vid tiden för ert bröllop.

Menyn skräddarsys sedan utifrån dessa råvaror. Ni kommer vara i direkt dialog med vår köksmästare och ett par veckor innan bröllopet så diskuterar ni ihop det sista för att sätta menyn. Då har vi full koll på det bästa för säsongen.

LÄS MER OM BRÖLLOPSMIDDAG

Från maj t.om. september arrangerar vi bröllopsmiddag 60 – 120 personer.

Resterande delar av året arrangerar vi bröllopsmiddag 35 – 120 personer. För sällskap under 50 personer tillkommer en extra kostnad.

Vid bokad bröllopsmiddag tar vi emot inte andra sällskap.

Juli är dock undantaget då vi har vår sommarrestaurang Herbarium öppet.

En bröllopsmiddag är ju inte bara maten, paketet är ju helheten; upplevelse, magi, njutning och den exklusivitet det innebär att få rå om Rosendals Trädgård för en kväll.

Bröllopsmeny på Rosendals Trädgård

BLOMMORNA

Vi arbetar i säsong, helst med vår egen biodynamiska odling av snittblommor, trädgårdens perenner samt naturen omkring oss.

Våra florister arbetar utifrån en stämning – vill du att dina arrangemang ska vara sobra, minimalistiska, vilda, som en sommaräng, fyllt med vintergrönt eller höstens färger; romantiskt skimmer eller mörka toner?  

Utifrån era önskemål, och vad säsongen erbjuder, skapar våra florister blomsterarrangemangen.

Bröllopsmeny på Rosendals Trädgård

Ett blomstermoln beståenda av perenner och sommarblommor odlade på Rosendals Trädgård.

Pin It on Pinterest