MINNESSTUND

Rosendals Trädgård är en plats som älskats av många genom åren, en miljö där årstiderna gör sig påminda och det finns rum att minnas. Tillsammans med en värmande brasa och många levande ljus vintertid, bland nyfallna löv under hösten eller om våren när den första grönskan visar sig.

Vi tar emot för minnesstund i de ljusa växthusen och den vackra lilla ”parken i parken” – Enköpings fickpark. I anslutning till fickparken finns också vår nya trädgårdspaviljong.

Då vårt trädgårdskafé är öppet dagligen, är detta något vi erbjuder på eftermiddagarna – när parken glesas ut med besökare och blir som mest stämningsfull.

Vi har inga fasta menyförslag för dessa stunder, men vanligt kring de kalla årstiderna är en soppa och bröd från vårt vedugnsbageri med glas rött eller motsvarande alkoholfritt. Under årets varmare månader, föreslår vi bubbel och tre sorters smörrebröd.

Minnesstund på Rosendals Trädgård
Minnesstund på Rosendals Trädgård

ETT BLOMSTRANDE FARVÄL

Låt blomsterdekorationerna denna stund spegla personen ni tar farväl av. Tillsammans med våra florister sätter ni en ton som blir en symbol för ett liv, det kan vara en skir vårbukett, en spröd sommaräng, en generös bukett färgglada dahlior och sprakande sommarblommor som gör en glad eller ett arrangemang hämtat ur det vilda. 

HAR DU FRÅGOR ELLER VILL BOKA MINNESSTUND?

Välkommen med din bokningsförfrågan till:

event@rosendalstradgard.se

Pin It on Pinterest