
Semmelbonanza på Rosendals Trädgård!
Grädde eller gatkamomilldiplomat, bagarnas mandelmassa eller gråärtsmarsipan? I år tar vi semlan till nya höjder med en spännande "Semmelbonanza" där bagarna utmanas av våra kockar som breddar...

Året som var
Dags att säga adjö till 2024 och hej till 2025 som blir den 42:a säsongen för Stiftelsen Rosendals Trädgård! Det har varit ett händelserikt år på platsen - i maj invigdes den första etappen av...

Årets sista julbord blir starten på något nytt!
Nu har vi serverat årets sista julbord här – idag tänkte vi bjuda på tre tips på vad du kan göra av sådan som blivit kvar. Paul ger julskinkan en andra chans som pulled julskinka, vår köksmästare...

MELLANDAGSÖPPET I ROSENDALS TRÄDGÅRDSKAFÉ
Tid för vintermys - styr kosan mot Trädgårdskaféet i mellandagarna För första gången på 40 år har vi mellandagsöppet i Rosendals Trädgårdskafé! 27-30 december öppnar vi dörrarna till våra...

Återbruk av julens blommor – ge dina hyacinter och amaryllis nytt liv
Tredje advent välkomnar vi dig till Plantbodens gröna julväxthus där julens växter samt svenskodlade hyacinter och amaryllis står i full blom. Men vad kan du göra när blomsterprakten falnat –...