Vecka 12 | 2023

mar 29, 2023 | Trädgårdskafé

Trädgårdslunch | Rosendals Trädgård

Fredag betyder ny meny i Trädgårdskaféet- denna gång med lite extra brödig touch då vedugnen firar 25 år imorgon 25 mars!

Den här veckan serverar vi:

  • Saltbakad morot, gnocchi gjord på bröd och getfärskost, morotspuré, brynt smör, jalapeno- olja, och spenat
  • Bakad fläskkarré, burani (yoghurt, spenat, dill, vitlök och mynta), rostad paprika, brynt kryddsmör med dadel
  • Morot och röd linssoppa med kokos & curry, toppad med créme fraiche och brödkrutonger

Välkomna!

Trädgårdslunch | Morot & linssoppa | Rosendals Trädgård

  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav | Restaurang Brons
19.4 – 25.4  |  2024

19.4 – 25.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Dumplings fyllda med getost, serveras med ramslök, gröna ärtor och spenat. Varmrökt lax, svensk grön sparris, furikake och aioli Rödbetssoppa med pepparrotscréme fraiche*...

läs mer
19.4 – 25.4  |  2024

12.4 – 18.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Getaost, sotad purjolök, gröna linser, ramslöksmajonnäs, rödbetor & spenat Bakad lammstek, blomkål & harissayoughut, couscous, grönkål & fermenterad zucchini...

läs mer
5.4 – 11.4  |  2024

5.4 – 11.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Bakad & picklade rödbetssallad med quinoa, spenat, grönkål, & hasselnötsdukkah Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk youghurt...

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This