-
Bladkålpesto, Rosendalsmorot, ångad vitkål, Skillebytomater, solrosfrö & feta
-
Nyskördade vaxbönor, chermoula, yoghurt & kryddstekt kyckling från Reko
-
Morotssoppa morotssoppa på trädgårdens nyskördade morötter, kokosmjölk, pumpafrön, olivolja
- Gulärtshummus, kökets picklade grönsaker & fermenteringar, mandel & chiliolja
-
Mozzarella, kräm på morotsblast, pumpafrö, picklad morot, mangold & mizuna
- Barnpasta med tomatsås & parmesan
UTEKÖKET VID HERBARIUM ÖPPET KL. 12-16:
-
Kryddrostad vintersquash, getfetakräm & syrad zucchini
-
Vedugnstoast, krämig purjolök, svartkål & lammchark

Lunchmeny 22.4-28.4 | 2025
Larb på fiskfärs. mynta & koriander, serveras med krispig sallat & havreris Bräserade...