Skörda, laga, njut – vårens primörer

En introduktion till hur du närodlar en måltid med guldkant!

En kväll med Rosendals Trädgård kockar där vi tillsammans skapar magi i grytor och på tallrik vårens primörer och råvaror i säsong.. Vi dukar upp en måltid som lämnar en god eftersmak idag och för framtiden.

Det utlovas en smak av den säsong som vi befinner oss i just här och nu med alla dess smaker som är unikt smakintensiva och även grödor som är näringstäta vid detta tillfälle. På Rosendals Trädgård odlar trädgårdsmästarna grönsaker, blommor, frukt och kryddor biodynamiskt – att odla en frisk matjord är en förutsättning för att få fram friska grödor.

Under ledning av Paul Svensson och Jonas Bolling fortsätter köket på Rosendals Trädgård att utforska måltiden som gynnar den biologiska mångfalden och samtidigt bjuder på en smakupplevelse. Tillsammans har de utvecklat denna kurs där du som deltagare får ta del av tankarna bakom och får med dig inspiration och kunskap hem.

Datum: 23 april 2025 kl. 17.30 – 20.00
Kursavgift: 1795 kr inkl. trerätters middag med dryck och såklart –  massa tips och tricks

Boka kursen här

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Boka kursen och fyll i dina kontaktuppgifter. Mejla sen till oss med mottagarens namn och mejladresslägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt. 

Pin It on Pinterest

Share This