Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

PRESENTKORT

Mors dag, skolavslutning, födelsedag eller någon du vill göra extra glad… Våra presentkort kan användas på hela Rosendal dvs både i plantbod, gårdsbutik, trädgårdskafé och som betalning av kurs hos oss. Nu inför stundande högtider har vi öppnat upp för möjligheten att handla presentkort på distans – kanske du vill ge bort ett besök på Rosendal men vet inte riktigt när mottagaren kommer att kunna besöka oss – då kan ett presentkort vara en god idé – då har man två år på sig att besöka trädgården och nyttja sin present.

 

Våra presentkort är på fast valör 250 kr – du väljer sedan ett belopp som matchar dessa t.ex 250 alt, 500 alt 750 osv. Presentkorten finns att köpa på plats i gårdsbutiken och på distans med betalning via Swish. Presentkorten är giltiga två år från inköpsdatum. En påbörjad check om 250 kr måste användas upp vid ett tillfälle/ besök – de kan inte delas upp på flera gånger. Presentkort kan inte inlösas mot kontanter.

Handla presentkort på plats

Gårdsbutiken har öppet tisdag – söndag kl. 11 – 16. Här säljs presentkorten över disk. Det går utmärkt att mejla in en beställning med önskat belopp som vi packar iordning och som du sedan betalar och hämtar upp i gårdsbutiken.

Handla presentkort på distans

Gör din beställning via mejl till gardsbutiken@rosendalstradgard.se  och betalning sker sedan till vår företagsswish. I mejlet skall du ange önskat belopp, namn på den som swishar samt det telefonnummer du kommer att swisha betalningen ifrån. Om presentkorten skall skickas till annan mottagare behöver vi i så fall namn på mottagare också samt leveransadress.

Swisha sedan överensstämmande belopp till nr: 123 132 08 11

När vi stämt av att betalningen finns registrerad hos vår bank skickar vi sedan presentkorten med post alt. så kan du hämta upp dem i gårdsbutiken.