Lunchmeny 21 okt – 4 nov

okt 28, 2025 | Lunchmeny

Trädgårdslunch | Rosendals Trädgård
Den här veckan låter vi varma, kryddiga smaker möta säsongens grönsaker. Falafel på gulärta serveras med tabbouleh, picklad rödkål, muhammara och mynta, medan bakad kyckling får sällskap av rostade betor, potatis, vispad getfärskost, dill och kaprissalsa. För ett lättare val finns blomkålssoppa med chiliolja – och på det gröna bordet hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker och chilikrisp. För barnen står vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.

  • Falafel på gulärta, tabbouleh, picklad rödkål, muhammara & mynta
  • Bakad kyckling, rostade betor, potatis, vispad getfärskost, dill & kaprissalsa
  • Blomkålssoppa med chiliolja
  • Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
  • Barnpasta med tomatsås & parmesan

Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!

Med reservation för ev. förändringar i menyn.

  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav

Pin It on Pinterest

Share This