
Den här veckan låter vi varma, kryddiga smaker möta säsongens grönsaker. Falafel på gulärta serveras med tabbouleh, picklad rödkål, muhammara och mynta, medan bakad kyckling får sällskap av rostade betor, potatis, vispad getfärskost, dill och kaprissalsa. För ett lättare val finns blomkålssoppa med chiliolja – och på det gröna bordet hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker och chilikrisp. För barnen står vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.
- Falafel på gulärta, tabbouleh, picklad rödkål, muhammara & mynta
- Bakad kyckling, rostade betor, potatis, vispad getfärskost, dill & kaprissalsa
- Blomkålssoppa med chiliolja
- Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
- Barnpasta med tomatsås & parmesan
Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
Med reservation för ev. förändringar i menyn.



