Meny 2–16 december

dec 2, 2025 | Lunchmeny

Trädgårdslunch | Trädgårdskaféet Rosendals Trädgård
Den här veckan bjuder vi på rätter som kombinerar värme, friskhet och vintergrön energi. Getostdumplings serveras med betor, brynt smör, pangrattato och pepparrot, medan kycklinglårfilén får sällskap av pocherade grönsaker och en len blanquettessås.

För ett lättare val finns pumpasoppa med ingefära och chili dukkah, och på det gröna bordet hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker och chilikrisp. För barnen erbjuder vi vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.

  • Getost dumplings med betor, brynt smör, pangrattato & pepparrot
  • Kycklinglårfilé med pocherade grönsaker, blanquettessås & persilja*
  • Pumpasoppa med ingefära & chilli dukkah
  • Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
  • Barnpasta med tomatsås & parmesan

Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
*Kycklingen är svensk från Bosarp

  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav

Pin It on Pinterest

Share This