
Den här veckan bjuder vi på rätter som kombinerar värme, friskhet och vintergrön energi. Getostdumplings serveras med betor, brynt smör, pangrattato och pepparrot, medan kycklinglårfilén får sällskap av pocherade grönsaker och en len blanquettessås.
För ett lättare val finns pumpasoppa med ingefära och chili dukkah, och på det gröna bordet hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker och chilikrisp. För barnen erbjuder vi vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.
- Getost dumplings med betor, brynt smör, pangrattato & pepparrot
- Kycklinglårfilé med pocherade grönsaker, blanquettessås & persilja*
- Pumpasoppa med ingefära & chilli dukkah
- Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
- Barnpasta med tomatsås & parmesan
Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
*Kycklingen är svensk från Bosarp




