
Den här veckan bjuder vi på rustika smaker med tydlig vintervärme. Kornotto “Milanese” serveras med bakade gulbetor, semitorkad tomat och krispig pangrattato, medan högrevsgrytan får djup från gråärta, brässerad svamp och potatisstomp.
För ett lättare val finns pumpasoppa med ingefära och chili dukkah – och det gröna bordet erbjuder hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker och chilikrisp. För barnen serverar vi vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.
- Kornotto “Milanese” med bakade gulbetor, semitorkad tomat & pangrattato
- Högrevsgryta med gråärta, bräserad svamp, potatisstomp & persilja*
- Pumpasoppa med ingefära och chili dukkah
- Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
- Barnpasta med tomatsås & parmesan
Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
*Högreven är från Sverige




