
Den här veckan låter vi skogens smaker ta plats i köket. Rödbetsbourguignon serveras med potatisstomp, stekt svamp, gråärtor och friterad kapris, medan den kryddstekta vildsvinskarrén får sällskap av smörkål, rökt aioli och salsa verde.
För ett lättare val finns pumpasoppa med ingefära och chili dukkah – och på det gröna bordet hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker. För barnen serverar vi vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.
Veckans lunchmeny
- Rödbets “bourguignon”, potatisstomp, stekt skogssvamp, gråärtor & friterad kapris
- Kryddstekt vildsvinskarré, sauterad smörkål, rökt aioli, salsa verde & dill*
- Pumpasoppa med ingefära & chili dukkah
- Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
- Barnpasta med tomatsås & parmesan
Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
*Vildsvin från svenska skogar




