Kockar sökes!

Vi söker kockar till vårt kök och vill höra såväl från dig som är ny och dig som har många års erfarenhet. 

VILKA ÄR VI?
Rosendals Trädgård är beläget på Djurgården och är i grunden en handelsträdgård med park och biodynamisk odling av grönsaker, frukt och blommor. Här finns vårt lunchkafé med vedugnsbageri öppet alla dagar under säsong, till det läggs en omfattande festvåningsverksamhet.

Just nu pågår bygget av vårt nya kök med serveringsdel som vi beräknar flytta in i under våren 2024. Sommartid öppnar vi upp vårt utekök Herbarium. Vi har även gårdsbutik samt plantbod med växtförsäljning och kurs- och visnings verksamhet inom trädgård och mat.

Kök och trädgård har ett nära samarbete, och menyer skrivs utifrån säsong och skörd. Här är råvaran i fokus och vi tar inspiration från hela världen när vi lagar mat. Till det läggs ett vedugnsbageri med Stockholms största stenugn och en gårdsbutik med försäljning av egen förädling, vedugnsbageriets bröd, trädgårdens grönsaker, örter och frukt.

Vår vision är att skapa en plats fylld av mathantverk, inspiration, och matglädje för våra gäster. Vi har 40 års erfarenhet av biodynamisk odling, och har serverat våra gäster ekologiskt och närproducerat långt tillbaka. Idag är vi den enda restaurangen i Stockholm som är KRAV- certifierad på nivå silver, något vi är stolta över och vi strävar efter nivå guld.

Anställningsform: Sysselsättningsgrad är varierande.

Lön: Lön enligt kollektivavtal HRF . Rosendals Trädgård är medlemmar i Visita. Vi erbjuder kostförmån (lunch på ekologiska råvaror lagad på plats). Friskvårdsbidrag utifrån sysselsättningsgrad, förmånliga personalrabatter i trädgårdskafé, gårdsbutik och plantbod samt möjlighet att delta i vårt kursutbud.

Är du den vi söker? Mejla oss på personal@rosendalstradgard.se

Skriv Ansökan kock i ämnesraden

Välkommen att söka till Rosendals Trädgård – en oas för växande, hållbarhet och njutning, bara ett stenkast från Stockholms innerstad!

Pin It on Pinterest