Julgodis med Elisabeth Johansson

Gör ditt eget julgodis – kurs med Elisabeth Johansson

Julen nalkas och tiden för julbak och julgotter är här. Kom med på en rolig, kreativ och stämningshöjande workshop i vårt fina hantverksbageri och Rosendals kurskök där du får laga julgodis med Sveriges egen dessertdrottning, kokboksförfattaren, utvecklingsbagaren och tillika domare I Hela Sverige Bakar Elisabeth Johansson. Elisabeth har även ett förflutet I OS-kocklaget och är en riktig lakritskännare.

Vi samlas I värmen från den stora vedugnen för att tillsammans baka saffranskorpor, koka julkolor och knäck med annorlunda smaker och en hel rad annat julgodis. Godiset packar vi sedan fint på olika kreativa sätt – perfekt som julklapp eller gåbortpresent I glöggtider. Självklart får med dig julgpodis vi gjort hem.

Under kursen dukar vi upp julfika med Rosendals egen glögg eller julte och bagarnas goda saffransbullar!

Datum: 20 november kl. 15.30 – 20
Info: Bekväma skor är ett tips, förkläde får ni låna av oss.
Anmälan: deltagaravgift 1795 kr inkl. julfika och julgodis att ta med hem
SISTA MINUTENPRIS 1495 kr!

BOKA KURSEN HÄR

GE BORT KUNSKAP – GE EN KURS I PRESENT!

Så här gör du:

1. Boka kursen och fyll i dina kontaktuppgifter. Då går ett mejl med bokningsbekräftelsen till den mejladress du fyllt i.

2. Skicka sedan ett mejl till oss med mottagarens namn och mejladress så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt.

Några dagar före kursdatum skickar vi ut ett välkomstmejl till kursdeltagarna – därför behöver vi mottagarens namn och mejladress.

Pin It on Pinterest

Share This