BOOSTA DIN VINTERHÄLSA | 15 okt

BOOSTA DIN  VINTERHÄLSA; ÖRTER, KOST & ANDNING!
FÖRELÄSNING & WORKSHOP MED LISEN SUNDGREN

Håll dig glad och frisk hela vintern! Naturen ger oss vad vi behöver och under den här kursen får du lära dig hur du kan ta hjälp av vilda och odlade örter, grönsaker i säsong, tid i naturen och enkla andningsövningar för att stärka immunförsvaret, lugna nervsystemet och hålla humöret uppe hela vintern lång. 

Lisen Sundgren är herbalist, forager, författare, natur- och skogsterapiguide, meditationslärare och diplomerad kostrådgivare. Lisen, som i många år delat med sig av sina örtkunskaper på Rosendals trädgård, bjuder här på sina  bästa tips och berättar vilka örter som är bra att ha hemma. Du får veta hur du bygger upp ett örtskafferi med torkade örter, tinkturer, sirap, teblandningar och annat, till dig själv och familjen.

Att minska på stressen är viktigt för välbefinnandet så Lisen kommer även bjuda på andningsövningar som lugnar sinnet. Kursen inleds med en föreläsning och avslutas med en workshop där kursdeltagarna får göra egna stärkande tinkturer och teblandningar att ta med hem.

Datum: 15 oktober 2024 kl. 16–18.30
Kursavgift: 1450 kr, i detta ingår material till kursen och prov på det vi gjort att ta med hem

 

Boka kursen här

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This