ÄT UPP OGRÄSET | 14 maj

ÄT UPP OGRÄSET – VILD VÅRVANDRING

Att äta vilda växter är inte bara en global trend med historiska rötter men också gott, näringsrikt, lustfyllt, miljövänligt och väldigt kreativt. Och ett fantastiskt sätt att knyta an till naturen.

För att plocka och använda vilda växter krävs kunskap om hur och var man får plocka, hur man identifierar vad som är ätligt och hur växterna tillagas. Lisen berättar om hur vårens vilda grödor används till mat, huskurer och hudvårdsprodukter.

Lisen Sundgren är herbalist, författare, naturhälsokonsult och en ivrig ambassadör för ett liv i samklang med naturen. Hennes senaste bok Äta vilda växter kom ut i mars 2020: en handbok för nybörjare med 33 vanliga vilda växter att äta och plocka. Hon har arbetat med flera framstående kockar och bidragit kring att öka medvetenheten och kunskapen kring användningen av vilda växter. Lisen är också certifierad Natur och skogsterapiguide. I över 20 år var hon verksam på Rosendals Trädgård och kan trädgården utan och innan.


Datum:
Tisdag 14 maj 2023 kl. 16.00 – 17.30
Info: Kläder efter väder då vi är ute.
Deltagaravgift: 495 kr

BOKA VANDRINGEN HÄR

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This