Lunchmeny 4 – 10 november

nov 4, 2025 | Lunchmeny

Trädgårdslunch | Rosendals Trädgård

Den här veckan bjuder vi på smaker med värme och karaktär. Gnudi serveras med kryddig tomatsås, rostad kål och pangrattato, medan vår Wallenbergare på Gårdsfisk får sällskap av tomatsås, rostad morot och kumminaioli. För den som söker något lättare väntar en len pumpasoppa med ingefära och chili dukkah – och på det gröna bordet hummus på svenska gula ärtor med säsongens grönsaker. För barnen finns förstås vår klassiska pasta med tomatsås och parmesan.

  • Gnudi med kryddig tomatsås, rostad kål, pangrattato & persilja
  • Wallenbergare på Gårdsfisk*, kryddig tomatsås, rostad morot & kumminaioli*
  • Pumpasoppa med ingefära & chili dukkah
  • Hummus på svenska gula ärtor, säsongens grönsaker & chilikrisp
  • Barnpasta med tomatsås & parmesan

Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
*Fisk från Gårdsfisk i Skåne

  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav

Pin It on Pinterest

Share This