Det är höst i luften och temperaturen kryper neråt – då bjuder menyn på värme med en gråärtsdaal,päronchutneyn är frukten av årets skörd i trädgården. Skogens skafferi är ett övergripande tema för årstiden och denna vecka serverar vi viltkebab på svensk hjort med bulgur, picklade rödlök och tahini.
För den som söker något lättare finns en len blomkålssoppa med chiliolja och kökets hummustallrik på svenska gula ärtor.
- Gråärtsdaall med rotad blomkål, myntayoghurt & päronchutney
- Viltkebab med ras el hanout, tabbouleh på svensk bulgur, picklad rödlök & solrostahini
- Blomkålssoppa med chiliolja
- Hummus på svenska gula ärtor säsongens grönsaker och chilikrisp
- Barnpasta med tomatsås & parmesan
Bröd från vårt vedugnsbageri ingår till maten. Fråga oss gärna om allergier!
*Fisk från Gårdsfisk i Skåne