Upplev en unik middag på Rosendals Trädgård där Paul Svensson, Jonas Bolling och Olle Broström med kockar dyker under ytan för att utforska framtidens sjömat och låter den möta smaker från Rosendals vinterskafferi.
Välkommen till dukat bord i vår växthusmatsal för att avnjuta en meny med sju serveringar intill den sprakande brasan i kaminen. Varje rätt i denna vintermiddag har sin egen unika karaktär med råvaror från vattenbruk; från hav sjö och andra vatten, samt råvaror från Rosendals vinterskafferi; ur våra egna biodynamiska odlingar, från Djurgårdens marker och det vilda.
Meny för Herbarium H20 middagarna presenteras i slutet av januari
Datum: 1 & 2 februari 2025
Tid: Sittning varar ca 2- 2,5 timmar och kan bokas med start varje kvart mellan kl. 18-19.30.
Plats: Matsalen i Skvankväxthuset, Rosendals Trädgård
Pris 995 kr/ kuvert exkl. dryck
Endast förbokning, begränsat antal platser.