Bagare sökes!

Vill du få möjlighet att arbeta i en fantastisk miljö där Stockholms största vedeldade stenugn är hjärtat. Brinner du lite extra för hållbarhet och ekologiska råvaror av högsta klass?

VEM VI SÖKER
Duktiga bagarhänder sökes till vårt vedugnsbageri. Du bör ha minst 3 års erfarenhet inom yrket. Du ska vara bevandrad inom både bröd och kaka och tycka att surdegar och kulturspannmål är det vassaste som finns. Du är en arbetsmyra som hugger i där det behövs. Du är effektiv, strukturerad och vågar ta ansvar.

VILKA ÄR VI?
Rosendals Trädgård är beläget på Djurgården och är i grunden en handelsträdgård med park och biodynamisk odling av grönsaker, frukt och blommor. Här finns också vedugnsbageri, gårdsbutik och ett lunchcafé öppet alla dagar under säsong, till det läggs en omfattande festvåningsverksamhet. Sommartid öppnar vi upp vårt utekök Herbarium.

Bageri, kök och trädgård har ett nära samarbete. Ekologiskt, biodynamiskt och råvaror i säsong är grundläggande för oss tillika hantverket och allt lagas från grunden.

Vår vision är att skapa en plats fylld av mathantverk, inspiration, och matglädje för våra gäster. Vedugnsbageriet byggdes för 25 år sedan, stiftelsen har funnits i 40 år.

Anställningsform: Tidsbegränsad 15 juni – 31 augusti, heltid med möjlighet till förlängning.

Lön: Lön enligt kollektivavtal HRF. Rosendals Trädgård är medlem i Visita. Vi erbjuder kostförmån (lunch på ekologiska råvaror lagad på plats). Förmånliga personalrabatter i trädgårdskafé, gårdsbutik och plantbod.

Är du den vi söker?
Välkommen att maila CV + personligt brev till  personal@rosendalstradgard.se

Intervjuer sker löpande.  

 

Välkommen att söka till Rosendals Trädgård – en oas för växande, hållbarhet och njutning, bara ett stenkast från Stockholms innerstad!

Pin It on Pinterest