Herbarium OKTOBERFEST
Fredag den 10, 17 och 24 oktober
”Välkommen till vår tolkning av Oktoberfest – ett gastronomiskt möte med det bästa som skogens och trädgårdens skafferi har att erbjuda!
En smakfest och en hyllning till den biologiska mångfald som naturen bjuder på under årets mest smakrika period, i kombination med utvalda råvaror från vatten och gård, med en hållbar eftersmak.
Missa inte chansen att smaka på Djurgården när det smakar som bäst.”
/Paul Svensson, gastronomisk ledare
Meny & koncept är framtaget av
Paul Svensson och Olle Broström

Paul

Olle

MENY OKTOBERFEST
SNACKS
- Ramslökskapris, rådjur, rökt äggula
- Enbär, rotselleri, yoghurt
- Salvia, petit choux, karljohansvamp
FÖRRÄTTER
- Koriander, kålrabbi, havtorn och regnbågslax*
- Gran, vedugnsbageriets Pain complet, syrad grädde
- Tall, taggsvamp, ägg och vildsvampnage
*från Gårdsfisks landbaserade kretsloppsodling
VARMTRÄTT
- Shisoblad, zucchini, Rosendals miso och rådjur från Djurgården
alt. - Shisoblad, zucchini, Rosendals miso och Najadrödbeta (lufttorkad, rökt)
DESSERT
- Lingon, vit choklad och citronmeliss
- Äpple- och pumpakaka från vedugnen, brynt smör

Välkomna till oktoberfest på rosendals trädgård!
Datum: Fredagen den 10, 17 och 24 oktober
Tid: 18–22
Plats: Växthus ’Skavank’
Vi tar endast emot 40 gäster per kväll
så boka er plats redan idag!
bokningsvillkor
Bokning & bekräftelse
En bokning är giltig först när ni fått en skriftlig bekräftelse från oss.
Avbokning & ändring
- Vid avbokning mellan 7 dagar och 48 timmar före ankomst debiteras 50 % av bokat värde.
- Vid avbokning senare än 48 timmar före ankomst debiteras fullt värde.
No show
Vid uteblivet besök (”no show”) debiteras fullt pris för det antal gäster som bokats och bekräftats.

OKTOBERFEST MENY
995:-
DRYCKESMENY
650:-
ALKOHOLFRI DRYCKESMENY
375:-