VECKA 13 | 2023

mar 31, 2023 | Trädgårdskafé

Trädgårdslunch | Rosendals Trädgård

Fredag betyder ny meny i Trädgårdskaféet

Den här veckan serverar vi:

  • Rostad morot, grönkålspesto (solrosfrö, pumpafrön, hasselnötter) mozzarella, freekeh
  • Bakad fläskkarré, burani*, rostad paprika, brynt kryddsmör med dadel
  • Morot & röd linssoppa med kokos & curry, toppad med créme fraiche** och brödkrutonger
  • Smörgås med matjessill, bryntsmörmajo, ägg, gräslök & inlagda betor
  • Gulärtshummus med huset pickles & fermenteringar, oliver, persilja, zaatar

Välkomna!

 *  yoghurt, spenat, dill, vitlök & mynta

  • Observera att vi inte tar emot bordsbokningar för lunch i Trädgårdskaféet.
  • Vi har öl- och vinrättigheter för Trädgårdskaféets lokaler och uteservering. I fruktträdgården får man inte dricka alkohol.

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. Rosendals Trädgårdskafé är KRAV-certifierat nivå Brons.

Krav | Restaurang Brons
12.4 – 18.4  |  2024

12.4 – 18.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Getaost, sotad purjolök, gröna linser, ramslöksmajonnäs, rödbetor & spenat Bakad lammstek, blomkål & harissayoughut, couscous, grönkål & fermenterad zucchini...

läs mer
5.4 – 11.4  |  2024

5.4 – 11.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Bakad & picklade rödbetssallad med quinoa, spenat, grönkål, & hasselnötsdukkah Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk youghurt...

läs mer
12.4 – 18.4  |  2024

29.3-4.4 | 2024

Meny i Trädgårdskaféet Ribolita gjord på fermenterad mirepoix med vita bönor, svartkål, krutonger, rosmarin & parmesan Vildsvinskarré med rostad potatis, salsa verde, grönkål & turkisk...

läs mer

Pin It on Pinterest

Share This