Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Trädgårdslunch

Långbord i den blommande fruktträdgården, under dignande äppelträd, i skuggan av vingården eller en ombonad vinterlunch med filtar i växthuset – hos oss bjuder årstiderna på en ständigt varierande scenografi. Maten vi serverar och blommorna vi dekorerar med fångar även de säsongen, här och nu.

 

I vårt trädgårdskafé serverar vi lunch till hundratals besökare varje dag, men vi erbjuder också bokade luncher för grupper. Då dukar vi upp i eget växthus, i vår paviljong, eller om vädret tillåter ute i något av trädgårdens rum.

 

 

Maten kommer antingen från vår aktuella meny för veckan och består av soppa till förrätt, en varmrätt med trädgårdssallad samt en dessert från vårt bageri. För lite större grupper har vi en separat framtagen lunchmeny. Antingen så tar vi fram dukar och gör det hela lite högtidligt, eller så lägger vi linneservetter direkt på våra vackra träbord och låter det enkla vara det vackra. Maten serveras family style där faten skickas runt mellan gästerna vid bordet, allt för att skapa en varm, familjär atmosfär att trivas i. 

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?

Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

 

 

Gåvor: Låt gästerna få med en gåva från Rosendals Trädgård hem. Vi kan hjälpa er att ta fram förslag t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

Trädgårdsvisning:
 Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med barn och odling? Boka våra trädgårdsmästare för en tur runt trädgården eller en presentation i växthuset. Läs mer här

 


 

Om Fest & Event    Trädgårdslunch    Växthusmiddag    Bröllop    Herbarium   Sommarmingel    After Work    Minnesstund    Grönt möte