Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

TRÄDGÅRDSKAFÉET SÖKER...

Servispersonal

Vi vill förstärka vårt servisteam inför höstens alla kalas och middagsbokningar.

Vi söker erfaren servis till våra julmiddagar 24 november – 22 december. Vi startar med torsdag-söndag för att utöka till fler dagar i veckan ju närmre jul vi kommer. Vi förespråkar det hållbara där tillgång på biodynamiska/ekologiska råvaror och närhet styr och vi drivs av det goda värdskapet och av att skapa upplevelser.

Om dig

Du brinner för mathantverk och vill arbeta med ekologiska och biodynamiska råvaror i säsong. Våra kockar arbetar både med trädgårdskaféets luncher samt event dagtid såväl som kvällstid. Menyer är präglade av den säsong som råder i trädgården.

Arbetstider/ arbetsperiod

Både dag och kvällstid. Timlön enl. överenskommelse, vi följer Visita HRF:s riktlinjer

Kontakta vår eventansvariga Mathilda eller platsansvarig  Christopher via mejl event@rosendalstradgard.se

Om oss

Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 30 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa.

På Rosendals Trädgård tar vi inga genvägar. Här värnar trädgårdsmästare, florister, kockar, bagare, snickare och biodlare om det äkta hantverket. Vi ser en ära i att få göra saker helt från grunden. Vi älskar att jobba med naturens egna processer: Att lägga och sköta komposten efter konstens alla regler, att vårda surdegen för att hålla den vid liv, att grädda bröden i stenugn eldad med björkved. Eller att i veckor vänta på att den syrade kålen ska bli precis perfekt att serveras på dagens lunchmeny.