Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Lediga tjänster

Teamledare/Butikschef till Trädgårdsmästeriet

Vi söker en erfaren och driven Teamledare/Butikschef med ansvar för:

Plantskolan som odlar biodynamiskt/ekologiskt, driver upp krukväxter och säsongsväxter till försäljning i Plantboden och grönsaksplantor och sommarblommor till vår frilandsodling. 

Plantboden vilken arbetar nära parken och vår biodynamiska odling. Här arbetar vi både med egna och andras produkter – alltid utifrån säsong och självklart med hållbarhetsperspektiv, kundnöjdhet och lönsamhet i fokus. 

Läs mer här

Vi söker Trädgårdsmästare för externa tjänster

Vi söker en erfaren och driven trädgårdsmästare på säsong med uppgift att utföra externa tjänster ute hos kund.

Efterfrågan av trädgårdstjänster har ökat och vi behöver därför förstärka teamet. Arbetet består främst av plantering, mindre anläggning, beskärning och trädgårdsskötsel beställda av privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm med omnejd.

Läs mer här

Trädgårdsmästare till frilandet

Mer info kommer inom kort!

Hovmästare – Driftsledare

Som Hovmästare på Rosendals Trädgård Event är du en klippa i stormen. Genom ditt ledarskap i teamet ger du en trygg och stabil känsla för våra gäster och kollegor. För att vara ledare på Rosendals Trädgård borde det här vara en del av dina egenskaper.

Läs mer här

Servis Event

Inför sommarens alla fester söker vi fler medarbetare till vår servis.

Läs mer här

Kock till kafé och event

Vill du få möjlighet att arbeta i ett kök med härliga kollegor och fantastisk miljö? Brinner du lite extra för hållbarhet och ekologiska råvaror av högsta klass?

Läs mer här

Event och möteskoordinator

Nu får du möjlighet att slå ihop dina kunskaper med att hantera bokningar och att skapa oförglömliga bröllop, middagar och andra festliga arrangemang. Du har ett bra öga för planering, merförsäljning och det lilla extra.

Läs mer

Köksmästare

Vi söker vår framtida köksmästare! Vi söker dig som har känslan för kvalitet och viljan att alltid arbeta för att utveckla upplevelsen. Du trivs i en miljö med högt tempo, i en krävande roll där du själv får ta stort ansvar.

Läs mer