Sous chef sökes!

Vill du få möjlighet att arbeta i ett kök med härliga kollegor i en fantastisk miljö? Brinner du lite extra för hållbarhet och ekologiska råvaror av högsta klass?

VEM SÖKER VI?
Vi söker en positiv och engagerad sous chef med förmågan att sprida matglädje till kollegor och gäster. En medveten person som vill arbeta hållbart på alla sätt, som värnar om sina kollegor i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.  Du är effektiv och tycker om att ta ansvar. Meriterande är om du har intresse för trädgård och/eller mjölksyning.

VILKA ÄR VI?
Rosendals Trädgård är beläget på Djurgården och är i grunden en handelsträdgård med park och biodynamisk odling av grönsaker, frukt och blommor. Här finns vårt lunchkafé med vedugnsbageri öppet alla dagar under säsong, till det läggs en omfattande festvåningsverksamhet.

Just nu pågår bygget av vårt nya kök med serveringsdel som vi beräknar flytta in i under våren 2024. Sommartid öppnar vi upp vårt utekök Herbarium. Vi har även gårdsbutik samt plantbod med växtförsäljning och kurs- och visnings verksamhet inom trädgård och mat.

Kök och trädgård har ett nära samarbete, och menyer skrivs utifrån säsong och skörd. Här är råvaran i fokus och vi tar inspiration från hela världen när vi lagar mat. Till det läggs ett vedugnsbageri med Stockholms största stenugn och en gårdsbutik med försäljning av egen förädling, vedugnsbageriets bröd, trädgårdens grönsaker, örter och frukt.

Vår vision är att skapa en plats fylld av mathantverk, inspiration, och matglädje för våra gäster. Vi har 40 års erfarenhet av biodynamisk odling, och har serverat våra gäster ekologiskt och närproducerat långt tillbaka. Idag är vi den enda restaurangen i Stockholm som är KRAV- certifierad på nivå silver, något vi är stolta över och vi strävar efter nivå guld.

Anställningsform: Tillsvidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Lön: Lön enligt kollektivavtal HRF. Rosendals Trädgård är medlemmar i Visita. Vi erbjuder kostförmån (lunch på ekologiska råvaror lagad på plats). Friskvårdsbidrag, förmånliga personalrabatter i trädgårdskafé, gårdsbutik och plantbod samt möjlighet att delta i vårt kursutbud.


ÄR DU DEN VI SÖKER?
Välkommen att maila CV + personligt brev till köksmästare Johanna Rosenlund. Mejla ansökan till personal@rosendalstradgard.se Skriv Ansökan sous chef i ämnesraden. Intervjuer sker löpande. 

Välkommen att söka till Rosendals Trädgård – en oas för växande, hållbarhet och njutning, bara ett stenkast från Stockholms innerstad!

Pin It on Pinterest