Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Sommarmingel

Mingla runt i en grönskande trädgård – för de lite större grupperna så erbjuder vi mingel med kalla smårätter och drycker på stationer placerade runt om i trädgården, bland äppelträd och på gårdsplaner eller inne i växthusen.

Menyn består diverse plock, det kan vara svenska ostar och chark, en kall gazpacho i glas, crudité eller något annat hämtat ur växtriket och såklart vedugnsbageriets goda bröd. Som avslutning något sött från vårt vedugnsbageri. Till maten matchar vi med något gott i glasen.

För trötta ben finns gott om sittplatser runt om i trädgården. Det finns även möjlighet för er att ställa upp en scen för underhållning, antingen inne i växthus eller ute på gårdsplan.
Under senare delen av sommaren när mörkret faller om kvällen, tänder vi lyktor som lyser upp utemiljön. Från augusti finns det även god chans att få med en vacker stjärnhimmel till sin kväll.

Har du frågor eller vill du göra en bokningsförfrågan?

Kontakta oss på event@rosendalstradgard.se

 

 

Gåvor: Låt gästerna få med en gåva från Rosendals Trädgård hem. Vi kan hjälpa er att ta fram förslag t.ex. ett gott frukostbröd, vårt örtte, kakor, en planta, fröpåse eller något annat fint från vår plantbod eller gårdsbutik.

Trädgårdsvisning:
 Vill ni veta mer om hur råvarorna på tallriken odlats fram, vilka växter som gillas av humlor och bin, varför komposten är en hjärtesak eller är nyfikna på vårt arbete med förskolebarn och odling? Boka våra trädgårdsmästare för tur ut i trädgården eller en presentation i växthuset. Läs mer här

 

Täppan | Rosendals Trädgård

 


 

Om Fest & Event    Trädgårdslunch    Växthusmiddag    Bröllop    Herbarium   Sommarmingel    After Work    Minnesstund    Grönt möte