Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

sökes: projektledare till kalas & event

Tycker du om att ligga steget före? Brinner för att skapa och förmedla hållbara och minnesvärda  upplevelser? Då är du kanske vår nya projektledare för kalas & event sommaren 2020.

Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 35 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa. 

Läs mer

Projektledare

Vi på Rosendals Trädgård är nu på jakt efter en projektledare för våra eventbokningar. Som sådan är det du som är det första intrycket för de som vill boka ett bröllop, en fest, middag eller annat event hos oss. Rollen har en stor betydelse eftersom det är du som sätter tonen på deras upplevelse. Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås mycket strukturerad, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning.

Arbetsbeskrivning:

Jobbet innebär optimering av våra lokaler samt servisens arbetsscheman i samråd med hovmästare, införsäljning, projektledning av våra bokningar, samt uppföljning av desamma. Vi jobbar i Caspeco samt Officepaketet.

Vi söker dig som är proaktiv, tar egna initiativ, är flexibel och van att hålla igång många olika projekt. Viktigt att man känner sig bekväm med officepaketet, dropbox och har servisvana.

Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa gästernas förväntningar. För att passa hos oss bör du vara en social, utåtriktad person som arbetar organiserat.

Du behöver vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan: Mejla meritförteckning och personligt brev till christopher@rosendalstradgard.se
Anställningsform: Säsongsanställning mellan 1 april – 30 september
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt avtal Hrf/Visita