Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Sökes: kock

Är du en driven, pigg och kreativ person? Vill du få möjlighet att arbeta i ett kök i en av de finaste trädgårdar som finns? Laga mat med fantastiska råvaror som odlats runt knuten av dina trädgårdsmästarkollegor eller levererats från lokala bönder och odlare?

Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 35 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa. 

Läs mer

Kock

Vi söker dig som är erfaren och medveten. Som tycker om att arbeta i grupp och vill vara med och utveckla både kök och matsal. Du är duktig på smaker och smakkombinationer och drivs av att arbeta med kvalitet, hållbarhet och av att inspirera och motivera andra.

Du vill vara med och skapa restaurangglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till!

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att höra av oss om vi vill träffa dig för en intervju.

Ansökan: Mejla meritförteckning och personligt brev till kökschef Billy White: billy@rosendalstradgard.se Ansökningar behandlas löpande.
Anställningsform: Säsongsanställning mellan 11 maj – 30 september
Omfattning: Heltid/deltid säsong 2020
Arbetstid: Dagtid/kvällstid/helger
Lön: Timlön. Kollektivavtal Hrf/Visita