Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Sökes: Sous chef till Herbarium & Kock till trädgårdskaféet

Är du en driven, pigg och kreativ person?  Laga mat med fantastiska råvaror som odlats runt knuten av dina trädgårdsmästarkollegor eller levererats från lokala bönder och odlare?

Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 35 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa. 

Läs mer

Vill du vara med och skapa restaurangglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till?

Sous chef till vår sommarrestaurang Herbarium & till våra event

I juni öppnar vi upp vår sommarrestaurang Herbarium. Till den söker vi dig som har minst 5 års erfarenhet. Du är duktig på smaker och smakkombinationer och drivs av att arbeta med kvalitet, hållbarhet och av att inspirera och motivera andra.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att höra av oss om vi vill träffa dig för en intervju.

Ansökan: Mejla meritförteckning och personligt brev till vår köksmästare Billy White: billy@rosendalstradgard.se Ansökningar behandlas löpande.
Anställningsform: Säsongsanställning mellan juni – september med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid säsong 2021
Arbetstid: Kvällstid, vardag och helger (5 kvällar per vecka)
Lön: Lön enligt överenskommelse och Stiftelsen Rosendals Trädgård har kollektivavtal.

 

Erfaren kock till vårt trädgårdskafé

Till vårt populära trädgårdskafé  söker vi dig som har minst 4 års erfarenhet. och medveten. Som tycker om att arbeta i grupp och vill vara med och utveckla både kök och matsal. Du är duktig på smaker och smakkombinationer och drivs av att arbeta med kvalitet, hållbarhet och av att inspirera och motivera andra.

Vi ser fram emot din ansökan och kommer att höra av oss om vi vill träffa dig för en intervju.

Ansökan: Mejla meritförteckning och personligt brev till vår köksmästare Billy White: billy@rosendalstradgard.se Ansökningar behandlas löpande.
Anställningsform: Säsongsanställning mellan maj – september med möjlighet till förlängning
Omfattning: Heltid säsong 2021
Arbetstid: Dagtid vardag och helger
Lön: Lön enligt överenskommelse och Stiftelsen Rosendals Trädgård har kollektivavtal.