Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Sökes: Hovmästare

Som Hovmästare event på Rosendals Trädgård är du en klippa i stormen. Genom ditt ledarskap i teamet ger du en trygg och stabil känsla både för våra gäster och dina kollegor.

Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 35 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa. 

Läs mer

Hovmästare

Som Hovmästare event på Rosendals Trädgård är du en klippa i stormen. Genom ditt ledarskap i teamet ger du en trygg och stabil känsla både för våra gäster och dina kollegor.

Om dig

Som hovmästare är det du som är våra gästers första intryck av Rosendal. Rollen har stor betydelse då det är du som sätter tonen på gästens upplevelse tillsammans med ditt team.

Du är en social person som brinner för service och mötet med människor.

Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster. Du älskar och smaker, men framförallt kombinationer mellan mat och dryck.  Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av servisyrket i ledande funktion och har en förkärlek för logistik.

Om tjänsten

Jobbet innebär schemaläggning av servis i samråd med projektledare, planering av arbetsstationer, kontakt med arrangörer eller toastmasters under event, presentation, leda servis och servera. Vi söker dig som är proaktiv, tar egna initiativ, är flexibel och van att leda tryggt. Som person är du målmedveten, driven och ambitiös för att överträffa gästernas förväntningar. För att passa hos oss bör du vara en social, utåtriktad person som arbetar organiserat. Du behöver vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan: Mejla meritförteckning och personligt brev till event@rosendalstradgard.se Ansökningar behandlas löpande.
Anställningsform: Säsongsanställning mellan april – oktober
Omfattning: Varierande tjänstgöringsgrad över säsong
Arbetstid: Dagtid/kvällstid/helger
Lön: Timlön. Kollektivavtal Hrf/Visita