Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Sökes: Vikariat till gårdsbutiken

Stiftelsen Rosendals Trädgård skapades för över 35 år sedan med syftet att driva en biodynamisk handelsträdgård på Djurgården och sprida kunskap och intresse om trädgårdskonsten till allmänheten. Vi vill vara en scen för hållbarhetsfrågor i stort och sprida kunskap och intresse om sambanden mellan jord och bord, kropp och själ, natur och människa. 

Läs mer

Gårdsbutiken utgör syntesen av Rosendals Trädgårds verksamhet, förutom bröd och kakor från vårt vedugnsbageri säljs nyskördade grönsaker och frukt från trädgården, noga utvalt mathantverk och hantverk från småskaliga producenter och böcker.

Vi söker en glad och ordningsam person med kassavana (och gärna erfarenhet från att sälja bageriprodukter) som brinner för service. Du behöver vara minst 18 år. Ditt intresse för mathantverk och hållbarhet är viktigt, då det är grundläggande för Rosendals Trädgårds verksamhet. Du gillar högt tempo och är inte rädd för att hugga i.

 

Ansökan: Mejla meritförteckning och personligt brev till gardsbutiken@rosendalstradgard.se omgående. Vi kallar löpande till intervju.

Anställningsform: Timanställning

Tidsperiod: Omgående fram till sista december 2021.

Omfattning: Ca 50-80% (kan diskuteras) samt ca varannan helg.

Arbetstid: Dagtid, vardagar och helger

Lön: Lön enligt kollektivavtal HRF.