Skörda, Laga, Njut! | 21 augusti

En introduktion till hur du närodlar en måltid med guldkant!

En kväll med Rosendals Trädgård kockar i Rosendals odling och kök där vi tillsammans skapar magi i grytor och på tallrik. Vi dukar upp en måltid som lämnar en god eftersmak idag och för framtiden.

Det utlovas en smak av den säsong som vi befinner oss i just här och nu med alla dess smaker som är unikt smakintensiva och även grödor som är näringstäta vid detta tillfälle. På Rosendals Trädgård odlar trädgårdsmästarna grönsaker, blommor, frukt och kryddor biodynamiskt – att odla en frisk matjord är en förutsättning för att få fram friska grödor.

Paul Svensson, gastronomisk ledare, och Jonas Bolling mat & dryckesansvarig Rosendals Trädgård foto Malin Mörner

Under ledning av Paul Svensson och Jonas Bolling fortsätter köket på Rosendals Trädgård att utforska måltiden som gynnar den biologiska mångfalden och samtidigt bjuder på en smakupplevelse. Tillsammans har de utvecklat denna kurs där du som deltagare får ta del av tankarna bakom och får med dig inspiration och kunskap hem.

Datum: 21 augusti 2024 kl. 17.30 – 20.00
Kursavgift: 1695 kr inkl. trerätters middag med dryck och såklart –  massa tips och tricks

Boka kursen här

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This