Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Gårdsbutik

Gårdsbutiken utgör syntesen av Rosendals Trädgårds verksamhet, förutom bageriets bröd och trädgårdens skörd har vi valt ut produkter från småskaliga mathantverkare vi själva tycker om.

Vedugnsbageri   Gårdsbutik

Rosendals Vedugnsbageri I Rosendals Trädgård

Bröd från Rosendals vedugnsbageri

I Gårdsbutiken har vi alltid dagsfärskt bröd och bakverk från vårt vedugnsbageri. Bagarna bakar bröd på surdeg och ofta på kulturspannmål, allt som görs är ett hantverk, utan genvägar och bakat med de allra bästa råvarorna. Läs mer om vedugnsbageriet här.

Bagarna drivs av en genuin kärlek och stolthet till sitt yrke!

En smak av Rosendal

En smak av Rosendals Trädgård

Vill vi inspirera till en hållbar och god matkultur och därför vi har tagit fram en egen serie med förädlade matprodukter som förhöjer din måltidsupplevelse; kryddor, oljor och sådant vi syltat och lagt in.

SKÖRDETID

På sensommaren är det skördetid här på Rosendals Trädgård. När grödorna är klara på våra fält levererar trädgårdsmästarna nyskördade, biodynamiskt odlade grönsaker till våra kockar och till försäljning i Gårdsbutiken.

 

Konsthantverk I Rosendals Trädgård

Bruksföremål & konsthantverk

Vi erbjuder också svenskt hantverk – funktionella och formstarka bruksföremål som kan användas varje dag i köket; den klassiska smörkniven, en citruspress som ligger skönt i handen och en vacker olivsked. Handgjorda, hållbara föremål med tidlös design!

Du finner också konsthantverk från lokala keramiker i Gårdsbutiken; koppar, skålar och fat och andra vackra inredningsdetaljer som vaser m.m.

Böcker I Rosendals Trädgård
Böcker

I vår bokhylla finns böcker till försäljning som våra trädgårdsmästare, kockar och bagare har valt ut. Den “gröna tråden” bland boktitlarna är odling, trädgård och olika former av mathantverk.

 


FRÅGOR & SVAR – KAN JAG KÖPA PRESENTKORT PÅ ROSENDAL?

Presentkort finns i valören 250 kr och köps i gårdsbutiken. Med presentkortet kan du sedan handla i trädgårdskafé, gårdsbutik, plantbod eller använda för betalning av kursavgift.

Läs mer om frågor & svar här

 


Vedugnsbageri   Gårdsbutik