Odla snittblommor | 18 april-29 aug

Odla egna snittblommor – hållbart från frö till bukett

Lär dig hur du driver upp dina egna snittblommor med ekologiska metoder och sedan skapar vackra buketter. Rosendals Trädgård är en biodynamisk handelsträdgård och all vår odling sker utan kemiska gifter. Vi följer säsongen i våra arrangemang och väljer hållbara bindningstekniker.

Kursen består av tre tillfällen som startar med planering och plantuppdragning följt av utplantering och direktsådd på friland slutligen skördeteknik på friland, arrangemang i vas och bukettbindning. Med får du även en introduktion till Slowflower rörelsen. Kursen leds av Rosendals trädgårdsmästare, vid sista tillfället medverkar dessutom en av våra florister.

Vi arbetar praktiskt i växthuset och ute i trädgården där alla moment gås igenom, varvat med teori. Oömma kläder efter väder och bekväma skor rekommenderas då vi är både inne och ute.

 

Datum: Torsdag 18 april, 30 maj samt 29 augusti 2023 kl. 16 – 18.30
Kursavgift: Kursavgift 5500 kr inkl. kurskompendium och ekologisk fika – kaffe/ te, med smörgås och kaka från vårt vedugnsbageri. Blomster till arrangemang sista tillfället ingår.

 

Boka kursen här

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This