Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Middag

Fira en födelsedag, tacka av en kollega eller bjuda in till höstmiddag? Det finns många anledningar att göra något kul tillsammans i växthusen på Rosendals Trädgård. Vi utgår från årstid och antal gäster, och vi delar gärna med oss av både kunskap och den inspirerande miljön.

Mat är kärnan i allt vi gör på Rosendals Trädgård!

Hjärtat i all mat som lagas på Rosendal ligger i de biodynamiskt odlade grönsakerna från vår trädgård. Våra trädgårdsmästare och kockar planerar tillsammans vad som ska odlas på fälten för att sen bli till mat på bordet.

Finns inte grönsakerna på våra egna fält så kommer de ofta från våra vänner på Skilleby Trädgård eller Karshamra Mat & Trädgård. Njutning och hållbarhet går alltid hand i hand på Rosendals Trädgård.

 

Family style

Vi serverar vår mat “family style” för att uppmuntra en varm och familjär atmosfär vid bordet. Välj mellan en tvårätters eller en trerättersmeny som tillagas av våra kockar.

Vår dryckeslista innehåller ett fantastiskt urval av ekologiska och biodynamiska viner, cider och öl och cocktails. Vi erbjuder också egenproducerade alkoholfria drycker.

MENY

Förrätter:
Blomkålssoppa med forellrom äpple och krasse
Hummus på gråärtor med fänkål, kålrabbi, gurka och sesam
Svamp med syrad grädde, pocherat ägg, krasse och råg

Varmrätter:
Bakad pumpa med yoghurt, tryffel och pumpafrön
Mälargös med blåmusslor, blomkål och alger
Lamm provencal med bakad lök, rotselleri och lammsky

Desserter:
Chokladmousse med havtorn och vispgrädde
Vaniljpannacotta med karamelliserade äpplen och hasselnöt
Urval av svenska ostar

___

För lokalhyra och priser se:
Prislista

 

Höstmiddag | Rosendals Trädgård