Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

MÖTE I DET GRÖNA

Välkommen att mötas i en inspirerande och annorlunda miljö. På Rosendals Trädgård gäller inte uppkoppling, utan snarare avkoppling! Här erbjuds inte avancerad teknik och skolsittning, men däremot en unik miljö som gjord för personliga möten där kreativa tankar fritt kan flöda och nya idéer växa fram. Tillsammans utformar vi upplägg som passar dina önskemål.

Visning

Utomhuskonferens

Är det dags för kick-off eller vill ni ha en annorlunda start på ert möte? Då kan en utomhuskonferens med skogsbad vara något för er!

Att gå ut i skogen och sätta sig på en stubbe och bara lyssna på fåglarna, det är bland det bästa vi kan göra för ökat välbefinnande! Att bara vara närvarande i naturen och fylla alla sinnen med allt vad den erbjuder några timmar i månaden räcker för att ge en mätbar effekt på hälsan.

Läs mer

Våra lokaler

Voljären

Boka vår fina voljär för t ex arbetslunch, fika eller mindre möten. Det är “self service” som gäller – dvs ni rår er själva, handlar mat och dryck i kaféet där ni också betalar lokalhyran. Efteråt sorterar ni disken i någon av våra diskstationer och låser och lämnar i samma skick som när ni kom.

Tid: Tisdagar – fredagar inom tidsramen 9.00 – 16.00
Lokalhyra:2 timmar*: 2.000 kr
Heldag   9.00*- 16.00:  4.000 kr
Tidsperiod: Vardagar 1 juni – 1 oktober

*Kaffekorg kan förbeställas om ni startar före trädgårdskafeet öppnar för dagen dvs kl. 11. Kaffe/ te ngt bakverk från vårt vedugnsbageri.

I lokalen finns vatten och el, men ej värme eller wifi. Personal ingår ej, självservering för lunch och fika. Medhavd mat, dryck eller blomsterarrangemang är inte tillåtet. Kod till dörren utlämnas mot deposition av legitimation. Vid ev underlåtelse av att sortera disken tillkommer 1500 kr. 

Pga rådande pandemi-läge gäller max 8 personer och att vi dessvärre ej kan göra specialanpassade upplägg. Toaletter finns vid parkeringen vid Gårdsbutiken.

Alla priser är ex moms.

Växthus 1

Vår fina Odlings- & Matateljé. Växthuset är uppvärmt och här finns tillgång till el. Teknisk utrustning kan hyras inHär tar vi upp till 50 personer.

Tid: Tillgång till växthus kl. 9.00 – 16.00. Eventuell förlängning pris enl. offert
Lokalhyra: 10.000 kr inkl. konferensvärdinna
Tidsperiod: Vardagar 1 februari – 31 mars, 1 september – 17 november 6.000 kr

Växthus 6

Vårt stora fristående växthus där trädgårdsmästarna driver upp plantor på våren. Växthuset är uppvärmt och här finns tillgång till el. Möbler hyrs in för konferens pris enl. offert. Teknisk utrustning kan hyras in. Upp till 120 personer.

Tid: Tillgång till växthus kl. 9.00 – 16.00
Lokalhyra: 12.000 kr inkl. konferensvärdinna
Tidsperiod:Vardagar 1 september – 17 november 8.000 kr

Alla priser är ex moms.

 

Pressevent

Januari – maj & oktober – november så tar vi emot ett begränsat antal pressevent. För bokning av pressevent skicka förfrågan till event@rosendalstradgard.se

Fotografering / Filmning

För förfrågning gällande fotografering eller film maila victoria@rosendalstradgard.se

Läs mer om våra villkor gällande fotografering/filmning