Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Lokalbokning

Välkommen att mötas i en inspirerande och annorlunda miljö. På Rosendals Trädgård gäller inte uppkoppling, utan snarare avkoppling! Här erbjuds inte avancerad teknik och skolsittning, men däremot en unik miljö som gjord för personliga möten där kreativa tankar fritt kan flöda och nya idéer växa fram. Tillsammans utformar vi upplägg som passar dina önskemål.

Lokalbokning   Frukost i det gröna   Visning

Växthus 1

Vår fina Odlings- & Matateljé. Växthuset är uppvärmt och här finns tillgång till el. Teknisk utrustning kan hyras inHär tar vi upp till 50 personer.

Tid: Tillgång till växthus kl. 9.00 – 16.00. Eventuell förlängning pris enl. offert
Lokalhyra: 10.000 kr inkl. konferensvärdinna
Tidsperiod: Vardagar 1 februari – 31 mars, 1 september – 17 november 6.000 kr

Växthus 6

Vårt stora fristående växthus där trädgårdsmästarna driver upp plantor på våren. Växthuset är uppvärmt och här finns tillgång till el. Möbler hyrs in för konferens pris enl. offert. Teknisk utrustning kan hyras in. Upp till 120 personer.

Tid: Tillgång till växthus kl. 9.00 – 16.00
Lokalhyra: 12.000 kr inkl. konferensvärdinna
Tidsperiod: Vardagar 1 september – 17 november 8.000 kr

 

Voljären

En trädgårdsjuvel nere i Täppan. Här sitter du mitt ibland fruktträd och rabatter. Växthuset är ej uppvärmt, här finns tillgång till el. Upp till 10 personer.

Tid: Tillgång till Voljären kl. 9.00 – 16.00
Lokalhyra: 3.000 kr. Personal ingår ej, självservering för lunch och fika.
Tidsperiod: Vardagar 1 juni – 1 oktober

Alla priser är ex moms.

Visning eller workshop?

På Rosendal är hållbarhet genomsyrande i allt vi gör, vill ni få en extra hållbar och lärorik inriktning på er dag hos oss så kan vi skräddarsy en dag med föreläsningar, workshops eller måltider inom vårt experiment 2000m2.

Läs mer om 2000m2

Vill man få en paus och komma ut i trädgården och lära sig mer om Rosendal så kan man i samband med lokalbokning boka in en visning av trädgården med en av våra trädgårdsmästare eller besöka bagarna i bageriet. 

Eller så kanske ni vill lära er mer och  få en skräyddarsydd kurs av trädgårdsmästare, florist eller kanske en fermenteringskurs ledd av en av våra glada kockar. 

Visning av trädgård och bageri | Kurs

Pressevent

Januari – maj & oktober – november så tar vi emot ett begränsat antal pressevent. För bokning av pressevent skicka förfrågan till event@rosendalstradgard.se 

Fotografering / Filmning

För förfrågning gällande fotografering eller film maila victoria@rosendalstradgard.se

Läs mer om våra villkor gällande fotografering/filmning