Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

MÖTE I DET GRÖNA

Välkommen att mötas i en inspirerande och annorlunda miljö. På Rosendals Trädgård gäller inte uppkoppling, utan snarare avkoppling! Här erbjuds inte avancerad teknik och skolsittning, men däremot en unik miljö som gjord för personliga möten där kreativa tankar fritt kan flöda och nya idéer växa fram. Tillsammans utformar vi upplägg som passar dina önskemål.

Visning

Utomhuskonferens

Är det dags för kick-off eller vill ni ha en annorlunda start på ert möte? Då kan en utomhuskonferens med skogsbad vara något för er!

Att gå ut i skogen och sätta sig på en stubbe och bara lyssna på fåglarna, det är bland det bästa vi kan göra för ökat välbefinnande! Att bara vara närvarande i naturen och fylla alla sinnen med allt vad den erbjuder några timmar i månaden räcker för att ge en mätbar effekt på hälsan.

Läs mer

Voljären – möte mitt i det gröna

 

Boka vår fina voljär för t ex arbetslunch, fika eller mindre möten eller workshops för upp till 10 personer. Här sitter du mitt i trädgårdsrummet och kan följa årstiden på nära håll, men med skydd för regn och blåst. Rummet är möblerat med ett stort bord att bre ut sig kring.

Ni väljer om ni önskar hyra voljären med konferensvärd då lokalen ställs iordning med filtar, tända ljus och kaffe när ni kommer, full service under dagen med påfyllning av kaffe osv. Det finns även möjlighet att låna blädderblock.
Alternativt väljer ni “self service” och rår er själva, handlar mat och dryck i trädgårdskaféet och bär bort disken till någon av våra diskstationer, låser och lämnar i samma skick som när ni kom. Vid ev. underlåtelse av att sortera disken tillkommer 1500 kr.

Tid: Tisdagar – fredagar inom tidsramen 9.00 – 16.00
Lokalhyra:.
Heldag   9.00 – 16.00: 8.000 kr med konferensvärd och service
Heldag   9.00*- 16.00:  6.000 kr med self service
2 timmar*: 3.000 kr med self service
Tidsperiod: Vardagar under vår, sommar och höst

*Kaffekorg kan förbeställas om ni startar före trädgårdskafeet öppnar för dagen dvs kl. 11. Kaffe/ te ngt bakverk från vårt vedugnsbageri.

I lokalen finns vatten, el, och värme. Wifi finns inte. Medhavd mat, dryck eller blomsterarrangemang är inte tillåtet.  Pga rådande pandemi-läge gäller max 8 personer och att vi dessvärre ej kan göra specialanpassade upplägg. Toaletter finns vid parkeringen vid Gårdsbutiken.

Alla priser är ex moms.

Våra större lokaler

Växthus 1

Vår fina Odlings- & Matateljé. Växthuset är uppvärmt och här finns tillgång till el. Teknisk utrustning kan hyras inHär tar vi upp till 50 personer.

Tid: Tillgång till växthus kl. 9.00 – 16.00. Eventuell förlängning pris enl. offert
Lokalhyra: 10.000 kr inkl. konferensvärdinna
Tidsperiod: Vardagar 1 februari – 31 mars, 1 september – 17 november 6.000 kr

Växthus 6

Vårt stora fristående växthus där trädgårdsmästarna driver upp plantor på våren. Växthuset är uppvärmt och här finns tillgång till el. Möbler hyrs in för konferens pris enl. offert. Teknisk utrustning kan hyras in. Upp till 120 personer.

Tid: Tillgång till växthus kl. 9.00 – 16.00
Lokalhyra: 12.000 kr inkl. konferensvärdinna
Tidsperiod:Vardagar 1 september – 17 november 8.000 kr

Alla priser är ex moms.

 

Pressevent

Januari – maj & oktober – november så tar vi emot ett begränsat antal pressevent. För bokning av pressevent skicka förfrågan till event@rosendalstradgard.se

Fotografering / Filmning

För förfrågning gällande fotografering eller film maila victoria@rosendalstradgard.se

Läs mer om våra villkor gällande fotografering/filmning