Laga mat med säsongens råvaror | 23 april

Laga mat med säsongens råvaror, tema: VÅR

På Rosendals Trädgård vurmar vi för det äkta mathantverket och våra kockar arbetar med de bästa råvarorna från ekologiska odlare. När säsongen tillåter skördar trädgårdsmästarna grönsaker, örter och frukt till köket direkt från våra biodynamiska odlingar.

Under kursen kommer du inspireras att laga grön mat med de råvaror som finns tillgängliga i säsong. Med ett fåtal råvaror kommer vi tillsammans trolla fram goda rätter och tillbehör. Vi delar med oss hur vi planerar och lagar mat på Rosendal, med fokus på att kreativt ta fram mångsidigheten hos säsongens grönsaker.

Med större kunskap om råvaran kommer mer respekt i hanteringen och därmed en mindre påverkan på plånbok & miljö. Kursen hålls i vårt förädlingskök och avslutas med gemensam middag på det vi skapat tillsammans med noga utvalt lokalt mathantverk.


Datum:
 Tisdag 23 april 2024 kl. 17–20
Kursavgift: 1695 kr, i detta ingår kurskompendium med recept samt förtäring

 

Boka kursen här

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This