Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Kalas & event

Fira en födelsedag, tacka av en kollega eller bjuda in till sommarfest? Det finns många anledningar att göra något kul tillsammans i växthusen på Rosendals Trädgård. Vi utgår från årstid och antal gäster, och vi delar gärna med oss av både kunskap och den inspirerande miljön.

Trädgårdslunch

Middag & fest i växthuset

Bröllop i trädgård & växthus

Blommande fruktträdgård, spirande grönska, rosenträdgård, växthus med levande ljus, stjärnklar himmel och gnistrande snö – miljön på Rosendals Trädgård präglas av var årstid och bidrar till att skapa en magisk upplevelse. Även maten som serveras speglar säsongen i trädgården och menyn lagas av Rosendals kockar helt utifrån ekologiska råvaror.

Pizzakväll

Samla vänner, kollegor till en annorlunda mingelkväll med en trädgårdsbar med tillhörande vedugn i anslutning till vårt stora fristående växthus. Här bakar vi pizza med dagens skörd från trädgården  på en surdegsbotten från vårt vedugnsbageri

Möten & konferens

Förlägg mötet till en inspirerande miljö där det finns plats för nya idéer att växa fram.

2000 kvm – meny från en hållbar framtid

Hur smakar en måltid som är bra för såväl dig, Östersjön som planeten?
Rosendals Trädgård har bjudit in skickliga odlare, kockar, forskare och konstnärer att tillsammans anta utmaningen att ta fram en serie måltider från ett jordbruk som minskar klimatpåverkan med 85%, som är bra för din, Östersjön och planetens hälsa och som är rättvist producerade. Den här måltiden ger dig möjlighet att uppleva något som du antagligen inte trodde var möjligt.

Bokning

Mejla event@rosendalstradgard.se med uppgift om typen av arrangemang, antal gäster samt önskat datum.