Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Trädgårdskafé

På Rosendals Trädgård brinner vi för det äkta mathantverket och arbetar med de bästa råvarorna från KRAV-gårdar och ekologisk odling. När säsongen tillåter skördar våra trädgårdsmästare grönsaker, örter och frukt direkt från de biodynamiska odlingarna. Allt bröd och alla bakverk bakas för hand i vårt vedugnsbageri strax intill trädgårdskaféet.

Vårt trädgårdskafé ligger i ett av växthusen, vi har även en stor uteservering och sommartid ställer vi ut bord i den vackra fruktträdgården.

Välkomna på lunch hos oss på Rosendals Trädgård

 

Allt vi serverar i vårt trädgårdskafé är KRAV-certifierat och vi arbetar med noga utvalda leverantörer. Under säsong använder vi oss av trädgårdens biodynamiska skörd av mikrogrönt, grönsaker, örter och frukt.

 


L U N C H

Vi serverar lunch alla dagar mellan kl. 11.00–15.00.

Lunchmeny

Vi serverar alltid två varmrätter till lunch.
Pris fr. 135 kr – 165 kr.

På menyn finns även en vegetarisk soppa*.
Pris 110 kr.

Till dagens lunch och soppa ingår bröd från vårt vedugnsbageri.
Dryck och kaffe/te ingår ej. 

Soppa serveras hela dagen, med reservation för ev. slutförsäljning.

 


MÄTTANDE, SÖTT OCH GOTT

Matiga smörgåsar, mjuka kakor, vetebullar och småkakor från vårt eget vedugnsbageri finns uppdukat hela dagen.

 

Fika på Rosendals Trädgård

ÖL & VIN

Trädgårdskaféet har vinrättigheter och serverar ett antal biodynamiska och ekologiska viner, fransk cider och närproducerade ölsorter. Vi har även ett noga utvalt sortiment av ekologiska alkoholfria drycker.

 


BOKA BORD

I trädgårdskaféet är det dessvärre inte möjligt att boka bord eller förboka mat. Större sällskap hänvisar vi till att boka ett lunch- eller middagsarrangemang i eget växthus. För mer information och bokning se Kalas & event.

ÖPPETTIDER

Se aktuella öppettider här.

 


 

  • * Soppan är i grunden vegansk och toppas ibland med yoghurt eller crème fraîche – för veganskt alternativ kan vi ta bort detta.
  • Vi tar endast kort som betalning i vårt trädgårdskafé.