Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Julmiddag

Växthusen är vackert dekorerade av julens blomster och vi dukar med finporslinet, när mörkret faller tänder vi lyktor på gårdsplan och eldfat att samlas kring. Årets julmeny fångar vinterns smaker där klassiska rätter samsas med nya stjärnor – allt för att skapa en magisk upplevelse för alla sinnen, där hållbarhet och njutning går hand i hand.

22 november – 16 december tar vi emot bokningar för julmiddag tisdag – fredag kl. 19 – 01 för större sällskap, från 60 – 120 personer*. Våra kockar och bagare har skapat en julmeny med både klassiska smaker och nya trädgårdsfavoriter utifrån säsongens biodynamiska och ekologiska råvaror. Under hösten skördar vi och tar tillvara trädgårdens smaker, skörd av grönkål sparar vi tills det är dags för julmiddagar.Den som önskar kan också låta middagen övergå till fest med dansgolv innan det är dags att vandra hem i vinternatten…

*vi har några datum tillgängliga då vi tar emot mindre grupper i delad lokal – mejla förfrågan om datum till oss om ni är färre än 60 personer.

Jul på Rosendals Trädgård

JULMIDDAG I TRÄDGÅRD & VÄXTHUS

Vi inleder med fördrink vid elden på gårdsplan; ett glas varm äppelmust som med fördel kan kryddas med en skvätt Calvados för lite extra värme. Sedan väntar våra ombonade växthus med tända ljus och brasa i kaminen där vi serverar en meny som sharing plates vid bordet. Som avslutning välkomnar vi gästerna till vårt dignande dessertbord med godsaker från kök och bageri.


Läs gärna mer om vår matfilosofi längre ner på sidan!

Pris julmiddag:
60 – 120 gäster
22 – 30 november 2022
1195 kr/ kuvert 

1 – 16 december 2022
1295 kr/ kuvert 

I kuvertpriset ingår:
– fördrink: varm kryddad äppelmust vid elden
–  julmeny
– lokalhyra (kl. 19 – 01) inkl. eldfat, marschaller, dukning med linne, levande ljus och bordsdekorationer
– liten inslagen julgåva
– personal samt städning av lokal

Tillval till meny:
Calvados till fördrink 2 cl
48 kr/ kuvert

2 canapéer till fördrink
100 kr/ kuvert

Moms tillkommer på alla priser.

Vill ni förlänga middagen och låta den övergå i fest är det möjligt att förlänga kvällen till kl. 02 mot en lokalhyra om 10.000 kr exkl. moms. Vi kan även sätta upp en betalbar med bartender från kl. 22.

 

Dryck

Dryckerna vi serverar är noga utvalda, i huvudsak ett ekologiskt och hantverksmässigt producerat sortiment av vin & öl. Från fruktträdgården har vi fått vår egen äppelmust och vi producerar även en rad egna alkoholfria drycker på plats som lemonad och äppelsoda.

I samarbete med Sthlm Brewing Co har vi även tagit fram en hantverksöl “Circular lager”, bryggd på bl.a. bröd från vårt vedugnsbageri som vi tagit tillvara på och Stockholms Bränneri förser oss med gin med smak från trädgården såväl i vår som höstupplaga. Inför jul kryddar vi även årets snaps.

 

Lilla Dryckespaketet  
2 glas vin eller öl alt. 3 glas ur vårt alkoholfria sortiment
Kaffe/ Rosendals örtte
295 kr/ kuvert 

Stora Dryckespaketet 
1 flasköl
2 glas vin
Snaps 4 cl alt. Avec 4 cl
Kaffe/ Rosendals örtte
450 kr/ kuvert

Moms tillkommer på alla priser.

 

 


Bokning

Mejla förfrågan med önskat datum och uppskattat antal gäster till event@rosendalstradgard.se

Prislista Teknik Rosendals Trädgård 2022 2023

Boknings & betallviillkor Julmiddag 2022