julkvällar | 15, 16 november

JULKVÄLLAR – Mat musik & mingel när vi inviger årets Trädgårdsjul!

Fira in årets Trädgårdsjul med två stämningsfulla julkvällar på Rosendals Trädgård med öppet till kl. 20! Växthusen är vintersmyckade, trädgården är upplyst av lyktor och ljusinstallationer, på gårdsplan är brasan tänd och granen rest. Vi har blandat glögg, bakat julens kakor, bundit kransar och valt ut klappar. Nu öppnar vi årets Trädgårdsjul!

Kockarna tänder grillen och flyttar ut – det här är en utekväll i dubbel bemärkelse. Vinterbaren öppnar från kl. 17 med Rosendals egen glögg, juliga drinkar och varm äppelmust. En jazztrio intar stora växthuset 15 och 16 november från kl. 17 ca och 16 november kommer Stockholms Bränneri rullandes med sin mobila bar.

Julmarknad vid gårdsbutiken | Rosendals Trädgård

I trädgårdskaféet radar julkakorna från bageriet upp sig – klassiker bakade på ekologiska råvaror. För den som önskar något mer matigt serveras även soppa och julsmörgås under kvällen och till det vin, öl och alkoholfria alternativ. I plantboden och gårdsbutiken lägger sig julstämningen med handbundna kransar, julens blomster, utvalda klappar, förädlat, bröd och kakor m.m.

Kakor & kransar till jul | Rosendals Trädgård

Vinterbar | Rosendals Trädgård

Hela Rosendals Trädgård håller öppet till kl. 20. Välkomna!

MISSA INTE NÄR DET HÄNDER NÅGOT KUL PÅ ROSENDALS TRÄDGÅRD!

<< TILLBAKA TILL KALENDARIUM

Pin It on Pinterest

Share This