Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Jullunch & julmiddag

Växthusen är vackert dekorerade av julens blomster och vi dukar med finporslinet, när mörkret faller tänder vi lyktor på gårdsplan och eldfat att samlas kring. Årets julmeny fångar vinterns smaker där klassiska rätter samsas med nya stjärnor – allt för att skapa en magisk upplevelse för alla sinnen, där hållbarhet och njutning går hand i hand.

Vi tar emot bokningar för jullunch (kl. 12 – 15) för sällskap från  35 personer och julmiddag (kl. 18 – 21) för sällskap om 50 – 80 personer, onsdag – fredag 26 november – 17 december. Den som önskar kan också förlänga middagen med fest och dans innan det är dags att vandra hem i vinternatten…

 


JULMENY 2021  

Våra kockar och bagare har skapat en meny med både klassiska julsmaker och nya trädgårdsfavoriter utifrån säsongens biodynamiska och ekologiska råvaror för sällskap. Vi börjar vid bordet för att sedan servera varmrätt på buffé och avsluta med dessert – allt för att skapa en varm, familjär atmosfär. Läs gärna mer om vår matfilosofi längre ner på sidan!

 

 

I kuvertpriset ingår lokal för tre timmar (kl. 12 – 15 alt. 18 – 21), personal, obemannad garderob, möblemang, dukning samt städning av lokal. Moms tillkommer på alla priser.

 

 

Vill ni förlänga middagen och låta den övergå i fest är det möjligt att förlänga kvällen till kl. 01 mot en lokalhyra om 10.000 kr. Vi kan även sätta upp en betalbar för kvällen.

Vickning
Pizza från vedugnsbageriet
105 kr/kuvert

Dryckesmeny

Dryckerna vi serverar är noga utvalda, i huvudsak ett ekologiskt sortiment av vin & öl. Vi producerar även en rad egna alkoholfria drycker på plats. I samarbete med Sthlm Brewing Co har vi även tagit fram en hantverksöl “Circular lager”, bryggd på bl.a. bröd från vårt vedugnsbageri som vi tagit tillvara på.

 

Dryckespaket
Varm kryddad äppelmust med calvados
2 glas vin eller öl
Kaffe/ Rosendals örtte
280 kr/ kuvert

Tillval till dryckespaket
Morfars snaps (5 cl) 96 kr
en enhet öl/vin till + 70 kr

Alkoholfritt dryckespaket
Varm äppelmust
Dryck vi valt ur vårt sortiment för att passa menyn
Kaffe/ Rosendals örtte
180 kr/ kuvert

Moms tillkommer på alla priser.

 

Klapptips!

Låt gästerna få med en fin gåva hem från Rosendals Trädgård. Vår färdiga julgåva eller varför inte nybakt bröd med te och marmelad till frukosten eller en påse fylld med julens söta!? Vi kan hjälpa till med förslag! 

 


Bokning

Mejla förfrågan med önskat datum och uppskattat
antal gäster till event@rosendalstradgard.se

För bokningsvillkor se här.