Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

GRILLEVENT

Välkomna att spendera en mysig kväll med vänner och kollegor med närhet till naturen i vårt fristående växthus med anslutning till äppelträdgården.

Pizzakväll   Grillevent   Kräftskiva   Kalas & Event

Grillkväll i trädgården

Välkomna att spendera en mysig kväll med vänner och kollegor med närhet till naturen i vårt fristående växthus med anslutning till äppelträdgården.

Grillkväll i trädgården passar för större grupper från 80 personer och uppåt till och med 150.

Ni är välkomna från 18.00 och då välkomnas ni med en välkomstdrink och pizzasnitt direkt från vedugnen. Mingla runt kanske ta en promenad i äppelträdgården innan ni slår er ner inne i växthuset. Våra kockar eldar igång grillarna och har förberett härliga sallader som följer säsongen i trädgården och serveras på buffé med bröd från vårt vedugns bageri.

Under middagen så serverar vi trädgårdsöl, naturviner och alkoholfria drycker som vi tillverkar på plats.

När ni är mätta och belåtna så dukar vi fram kaffe, rosendalsté och något sött som bagarna gjort på dagen. Efter middagen har vi baren öppen till 23 där vi blandar trädgårdsgroggar och fortsätter servera vin, öl och alkoholfritt.

Se grillmeny sommaren 2020 här

Priser

Alla priser är exklusive moms.

Antal: 80 – 150 gäster
Kuvertpris: 491 kr ex moms/kuvert. Dryck på avräkning efter åtgång

Tid: 18-23 (Vill man förlänga kvällen så kan man addera fest hyra mellan 23-02, då har vi baren öppen fram till 02 och gör iordning lokalen för möjlighet till dans och mingel in på småtimmarna. För detta tillägg tillkommer en hyra på 8.000 kr)

Bokning av teknik: Läs mer här
I lokalhyran ingår: Enklare dekor, för att addera mer dekor till lokalen så kan man beställa detta av vår fantastiska florist Maria – läs mer här

LOKALHYRA MAJ, JUNI & AUGUSTI-SEPTEMBER:
Sön-tis: 
9.600 kr
Ons-lör: 12.800 kr

LOKALHYRA JULI + OKTOBER:
Sön-tis: 
6.400 kr
Ons-lör: 9.600 kr

Grillkväll för små sällskap

För små sällskap så kan man boka ett av våra mindre växthus för en kväll med nära och kära, kock som grillar lokala närproducerade råvaror i säsong och servis som tar hand om er hela kvällen och serverar drycker från platsen i säsong och fina naturviner från Europa. 

Tid: Från 18-22 (Går även att bokas som lunch)

Voljären – “Den lilla trädgården”

Antal: upp till 12 personer

Här får ni sitta i vårt minsta växthus, med grillen precis utanför dörrarna. Vid soliga kvällar så kan man ta fördrinken under äppelträdet. Grillen har ni precis utanför dörrarna och det finns tillgång till både el och vatten. 

 

Växthuset på frilandet “Lilla huset på prärien” 

Antal: upp till 18 personer

Här sitter ni mitt ute i spenaten, en annorlunda middag i växthuset som ligger mitt i vår grönsaksodling. Här har vi varken el eller vatten och maten lagas helt och hållet över öppen eld. 

 

Mat och Odlingsateljén

Antal: Från 25 – 45 personer

Längst bort från kaféet i vår växthuslänga så ligger vår mat och odlingsateljé. En kväll för den större familjen, eller det mindre företaget.

Den kallas mat och odlingsateljén då vi odlar ätbart i detta växthus året runt i den långa odlingsbädden. Så här följer dekoren med odlingssäsongen. Vi sätter upp grillar utanför entrén till växthuset och tar emot fördrinken i vår vingård som ligger en kort promenad ifrån om vädret tillåter. 

Priser för intimare middagar

Lokalhyra: 6.250 kr inkl. moms. 5.000 kr ex moms 
Kuvertpris: 
1.250 kr/kuvert inkl. moms. 1.116 kr ex moms
Dryckespaket inkl. fördrink:  ½ flaska vin, kaffe/te 375 kr/kuvert inkl. moms.  300 kr ex moms