FRUKTTRÄDSBESKÄRNING HELGKURS | 10-11 FEB

FRUKTTRÄDSBESKÄRNING HELGKURS

En kurs för dig med ett stort intresse för trädgård eller som arbetar med trädgård/ parkskötsel och behöver bättra på kunskaperna. Kursen ger en ordentlig grund till fruktträdsbeskärning med ett ordentligt praktikinslag med fler handledare för att förstå hantverket och kunna omsätta det efter kursen.

Den teoretiska undervisningen sker i ett av Rosendals vackra växthus och för de praktiska momenten finns hela Rosendals anrika fruktträdgård att tillgå. Kursens går igenom uppbyggnadsbeskärning, underhålls- och föryngringsbeskärning. I kursen ingår även moment kring val av verktyg samt med vård av dessa.

Rosendals Trädgård är en biodynamisk trädgård och vår fruktträdgård sköts heltutan kemikalier och gifter. Alla praktiska moment handleds av flera av Rosendals trädgårdsmästare som alla har mångårig erfarenhet av fruktträdsbeskärning. Kursledarna är certifierade med Grönt Kort genom Riksförbundet Svensk Trädgård.

Datum: Lördag 10 – söndag 11 februari 2024 kl. 9.00 – 15.30
Info: Kläder efter väder då vi är ute del av kursen.
Anmälan: deltagaravgift 6400 kr inkl. kurskompendium och förmiddagsfika

 

BOKA KURSEN HÄR

GE BORT EN KURS I PRESENT!

Fyll i din egen mejladress vid anmälan och mejla sen till oss så lägger vi in rätt kontaktuppgifter manuellt när presenten är överlämnad.

Pin It on Pinterest

Share This