Rosendals Trädgård Rosendals Trädgård

Floristtjänster

Hos oss kan du beställa vackra blomsterarrangemang och kransar till högtider, bröllop, dop och begravning.

Kransar, buketter och arrangemang

I Plantboden kan du beställa vackra blomsterarrangemang och kransar till högtider, bröllop, dop och begravning. Vi arbetar i säsong, helst med snittblommor från vår egen biodynamiska odling samt naturen omkring oss.

 

Vi arbetar alltid utifrån en stämning – vill du att dina arrangemang ska vara:

  • sobra, minimalistiska, vilda, som en sommaräng?
  • fyllda med vintergrönt eller höstens färger?
  • romantiskt skimmer eller mörka toner?

Utifrån era önskemål och säsongen skapar våra florister blomsterarrangemangen.

Så långt det är möjligt använder vi oss av växtmaterial från trädgården, blommor, kvistar och gröna blad. Tillsammans med trädgårdsmästare planerar vi vår odling så att det skall finnas  att skörda under en lång säsong, både perenner och annueller (ettåriga växter). Sommartid, från juli har vi även vår blomsterfält där vi odlar runt 50 olika sorters, blomster och gräs för arrangemang. Vi köper även in snittblommor vid behov.

Hållbara blomster – närodlat, odlat utan gifter och med omtanke

Rosendals Trädgård odlar grönsaker, frukt och blommor enligt biodynamiska odlingsmetoder. Sedan 2020 är vi del av föreningen Snittblomsodlare i Sverige som verkar för att främja hållbar snittodling och inspirera allmänheten till att välja blommor efter säsong.

 

BESTÄLLA ARRANGEMANG ELLER BUKETTER

Mejla en förfrågan med information om vad du vill ha samt om du har några specifika önskemål så återkommer våra florister till dig.
florist@rosendalstradgard.se